onsdag 12 april 2017

IGÅR FICK JAG FNATT OCH BÖRJADE GÅ IGENOM EN LÅDA MED FOT0N,SOM JAG TRODDE VAR FÖRSVUNNA.,.

Som sagt, så visste jag, att fotona måste finnas nånstans i datorn. Men jag har ju tagit så många foton, att de till slut blir svåra att hitta.


De här hittade jag till slut. Det är Lena Maria 
Gårdenäs längst till vänster och hennes kompisar i bandet. Jag fick den affischen för att göra reklam för ett framträdande de skulle ha i Helsingborg. 
Affischen satt sen i fönstret till höger om dörren.
  1. Vill du veta lite mer om Lena Maria så kan du klicka HÄR! Hon fyllde jämna år alldeles nyss.
Nu kommer jag att visa lite vårblommor.


Så här såg det ut vid vår promenad när det blivit blandad kompott i gräsmattan. Det var olika färger och blomster framför oss.
Så 

Det här är ju röda tulpaner, som växer i gräset hos Helsingborgshem vid Stattenatorget. Det var bara nån vecka mellan de här fotona. Men de är fotade från samma utsikt. Vi brukar avsluta våra promenader på samma soffa. Sen har vi bara en liten bit kvar till nästa soffa längre ner i torget. Det brukar vi sluta med promenaden med varsin glass.


Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥ Som sag

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar er en rikttigt God O Glad Påsk..
Kul att du nämnde Lena Maria Gårdenäs..Jag pratade med Dougie Lawton som hon var gift med kanske 25 år från -70 talet.Han är ofta i Skutskär..Spelar i ett band som heter "Trubble Boys"..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Duktig hittat! :-)

Jag har tur eftersom Anders sorterar (och rensar) alla bilder jag tar och arkiverar dom på ett bra sätt som gör bilderna lätta att hitta (om man bara minns ungefär när dom togs... ;-) )

Veiken sa...

Nu knackar maj på dörren och jag upptäcker att två små påskkycklingar har dröjt sig kvar på mitt bord! Stor vårkram!