söndag 24 juli 2011

En massmördare i Norge.

Här kan du läsa om Anders Behring Breivik och hans dagbok. Klicka på bilden av massmördaren! Måtte alla komma till sans och tänka sej för när de röstar nästa gång.

Jag citerar min yngste son vad han har skrivit på Facebook:

"Kanske dags att alla slutar upp med politikerföraktet. Vi måste vårda dom, som verkligen vågar ställa upp för att göra vår värld drägligare att leva i. Där även de svaga får plats. När man uttrycker hat mot dom så måste man också förstå, att de som står på kanten av att kunna utföra sådana här dåd kan föras över gränsen. Palme, Anna Lind."

Ett citat till av hans penna:


"Tycker att det är viktigt att säga, vi måste just nu förlåta oss själva och likaså dom som låtit fått de här farliga krafterna att tro att dom gör rätt. I Norge, i Sverige, i Finland och i Danmark har för många gett sin sin demokratiska rätt till främlingsfientliga eller Nationalistiska partier. Om du tänker själv, frågar dig själv, finns det en risk? De som valde fram Nazisterna på trettiotalet, visste dom om vad som väntade? Jag tror inte dom gjorde det och de flesta av dem ångrade det säkert. Det är därför jag vill förlåta dem som röstat fel i våra länder. Gör inte om det. Gränsen är framflyttad. Nu drar vi tillbaka den. Åtminstone av respekt för de som nu dödats och skadats i Norge."Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Siita sa...

Vilken idiot. Visste man inte vad han gjort så skulle man tro på han. Ha det gott i regnet. Kram

4U2 sa...

Klok son du har!

Anonym sa...

Oj, vilken fin text av din son. Sprid den så mycket du kan - med hans medgivande förstås! Kram till dig och honom!

Sus sa...

Mycket klokt och fint skrivet av en underbar son!!! *Tårögd*
Kraaam

Nett sa...

Nädå, ingen frågesport trodde nästan alla visste var jag var nu :) Kram

Viktkamp sa...

bra text av din son!

diana sa...

Vad bra han skrivit. Kram

Carina Sjölund sa...

Det var bra skrivet!
Kramen♥

vickan sa...

Fint skrivet av din son och mycket mycket sant. Hoppas nu bara att denna händelse fått befolkningen att tänka till mer än en gång hur man lägger sin röst. Och visst är det så, att det är allas uppgift att vakta sin tunga för säger man fel sak till fel person så kan det trigga igång saker som man inte hade en aning om att det cirkulerar i någons huvud.

Anonym sa...

han har helt rätt
bra skrivet
kram

Hörni sa...

Vilken klok son du har, han har så rätt! Det är hemskt och helt ofattbart det som har hänt.