torsdag 26 februari 2015

SOL, SOL, SOL I DE GLIMMANDE SNÅR


Sol, sol, sol varthän jag går. 

SpelOlles Gånglåt gällde faktiskt idag. Solen var framme och värmde så skönt, när vi gick ut på en längre promenad. Ibland var det till och med svårt att se framför sig, för solen låg så lågt, att man inte kunde undgå den. Men det är inte meningen, att det ska låta som en klagovisa. Tvärtom!

Vi börjar med häromdagen, då vi var ute på Väla Köpcentrum. Det var frågan om att hämta medicin, som skulle ha kommit, men inte gjorde det.
Så det blev besök hos Schillers för att få lite i magen. Det blev varsin bit smörgåstårta med lax och räkor. Smaskens!

I går var vi först på Rusta och köpte en hel del nödvändigheter. Det blev en full och tung kasse med bland annat tvättmedel och andra rengöringsmedel.
Nästa mål blev Biltema, för jag hade blivit tipsad på nätet att köpa en verktygsväska som den här. Jag vet inte vad jag ska kalla den.
Men jag visste vad jag ville ha den till. MINA STICKOR OCH VIRKNÅLAR! Så här ser det ut, när jag har sorterat alla mina såna verktyg i storleksordning. Nu kommer det att bli lättare att ta rätt storlek, när den behövs. Jag är ju både stick- och virkgalen.
Idag när vi skulle gå ut på promenad och jaga vårblommor, så möttes vi av synen på grannens två söta småbarn. Det har nyligen blivit en liten gosse och flickan föddes för ett par år sen. De har haft henne inramad på det här viset förut. Gulligt!Om vi fick napp? Det syns väl. Det är så tacksamt att få se de första vårblommorna. För våren är min årstid.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥


5 kommentarer:

yvonne sa...

Godmorgon! Jag har inte snödroppar än!!.....................Fönstren fick jag putsade i tisdags! Ha en bra dag! Kram!

Ama de casa sa...

Vi hade också sol idag! Faktiskt! Paris visade sig från sin soligaste sida, klarblå himmel.
Men tyvärr åkte vi därifrån redan på förmiddagen och följde nog regnet söderut.
Nu är vi i Grenoble, och det regnar på tvären, typ...
:-)

Anonym sa...

Kväller,Jo nogfinns det andra deltagare i skidVM,men det snackas mest om de Norske o Svenske bronset gick till Frankrike..Bra jobbat av killarna..Haé Kram.

yvonne sa...

Jag mår bättre Har varit hos vänner och ätit gott!! nattikram!

Veiken sa...

Räkmackor är alltid rätt! MUMS!
Det var länge sedan man hörde Spel Olles Gånglåt! Det är nostalgi! :) Kram