söndag 19 april 2015

VÅLDGÄSTER.

Vi var sällskapssjuka i går, så vi ringde till våra goda vänner Kristina och Lasse på Råå från ICA Maxi och frågade om de var hemma och om vi fick komma och hälsa på. Jo det gick så fint. De var tydligen också lite sällskapssjuka. Vi köpte med oss varsina mackor med räkor och ägg på från ICA. 

Så körde vi hem till dem på Råå och blev bjudna att sitta ner i deras stora inglasade altan. Där blev vi sittande med kaffe, mackor och snack i flera timmar. Vi har alltid nåt att prata om, men nu hade vi inte träffats på ett tag, så det var mycket obehandlat.

 När vi körde hem igen, så tog jag en liten snabbrunda i trädgården. Det är ju så härligt nu, när det är vår och man hittar så mycket nytt bland växtligheten. På de här blommorna tog jag fotot underifrån, så man kan se hur de ser ut. Glömt vad de heter. Men den har klockliknande blommor.
 Så ville jag passa på att visa hur långt deras hängbjörk har hunnit med knoppningen. Den är späd, men på gång.
 Så stod det en buske, som liknar vinbär i löven, men jag tror inte att det är en sån buske heller.
Till slut såg jag i den här rabatten de här fina pärlhyacinterna. Sen körde vi hem. Tack för den här gången kära vänner! Hoppas att vi ses snart igen!

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Jisses Amalia,är ett gångbart uttryck i hela landet tror jag..Syns att ni har kommit en bra bit närmare sommaren mot här uppe,,men vi är på god väg,,sol även här idag..Haé Kram.

Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Perfekt när man kan bjuda in sig själv till några vänner när man är sällskapssjuk. Lät som ni hade det väldigt trevligt.

Nej, det är inte en västgötaspets jag har utan en samojedhund:)

Jo, vi letar ny bostad överhuvudtaget, men hus vore det mest perfekta för oss, men det är svårt. Det är många som slåss om lägenheterna vi tittar på och det är många som slåss om husen också. Tyvärr har man ju inte hur mycket pengar som helst heller:(
Men vi får väl se, någon gång blir det kanske vår tur.

kram

Anonym sa...

Hej du..Ja denna rebus var nog den klurigaste hitils av alla,,det var få rätta svar bland de 20 som jag fick in..Färjan ligger i en torrdocka..Haé Kram.

yvonne sa...

Kul att ha goa vänner och prata och umgås med Tack för att du tyckte det var bra sagt! Kram!

Fenixmonas sa...

Härligt med goda vänner och lika härligt att nu kunna botanisera bland allt vackert som kommer upp!

yvonne sa...

Ha ha !! Nu fick du till det.. Hoppas att du har lika fint väder som jag! Kram!

yvonne sa...

25+ och jag är varm och trött efter att ha tvättat bilen Ska dammsuga bilen nu och tvätta rent inuti . Sen är bilen vårfin.Kram!

yvonne sa...

Bra att ni delar på arbetsbördorna.. Kram!

Anonym sa...

Ja inte smakade det dåligt,,men det gick inte upp mot carré som råvara,den är tycker jag oslagbart bäst..Jag har så jag får äta samma i morgon..Haé Kram.

Nett sa...

Kul att träffas och prata. Och de hade mycket fint i trädgården :) Kram