måndag 25 juni 2012

Att resa. Lite hjälp kanske.

 Klicka på bilden ovan, så kommer det fram en sida om Kos. Den är visserligen skriven på norska. Men det ska ju inte vara nåt besvär att förstå.

Vi har ju nyss kommit hem från en resa till Kos. Där har vi ju vårt hotell Astron, som vi har bott på flera gånger. Det ligger centralt vid hamnen och nästan mitt emellan de ställena vi brukar besöka. Vi brukar nämligen gå att bada hos Abraham på Plaza en bit på ett par- trehundra meter från hotellet. Om vi sen vill till centrum och Gamla Stan har vi ungefär lika långt dit.

Vi har inte haft nåt problem att boka hotell förut. Men nu när vi har kommit hem och det bara regnar och regnar, så började vi fundera på ytterligare en resa i höst, men kanske mest nån annan stans. Det börjar bli svårt nu, eftersom det är så många som längtar till solen precis som vi.
Ett tips kan vara att gå in hos Rabattkod Hotels. Där kan man få extra rabatter och söka hotell över hela världen. Man kan till exempel resa till Visby och se den vackra stan och bo över på ett antal härliga hotell.
Jag älskar Visby, eftersom min släkt kommer därifrån. Så jag har varit där fyra gånger, just under Medeltidsveckan. Du kan klicka på riddaren ovanför min blogg, så får du se ett bildspel därifrån.
Du kan också titta på bilden här. Det var i det huset, som mina förfäder bodde i på 1850-talet. Jag har fått titta i hela det huset för den dåvarande ägaren 1996.
            
Eller så kan man resa till New York bland annat med många fina hotell. Jag har inte varit där någon gång, men det vore allt intressant. Det ligger i min önskelista att komma dit faktiskt. Bilden har jag alltså inte tagit själv utan lånat på nätet.
Dagens Citat:
De frånvarande saknar aldrig fel
och de närvarande aldrig undanflykter.
Benjamin Franklin.
******************************************************************* 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar,,kul när ens bilder gillas,,Nu är det norrland för hela slanten för mig,,den 9 juli åker jag upp till V Ormsjö igen V28 har byarna i Dorotea kommun återvändardagar,,ormsjödagen är den 11:e,jag har bara missat en gång på 23 år..Haé Kram.

Anonym sa...

Jo visst har jag lagt röster på dina bilder,,var så säker.Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Klart jag röstar! Ja, resorna kommer att gå åt efter denna regniga sommar...Nu stiger restresorna snabbt i pris pckså! Kramiz

Nett sa...

Härliga resor, ja det är nog många som är ute och reser och försöker om inte annat att leta sig en resa nu när vädret inte är något vidare här hemma. Kram

Anonym sa...

Mors,,Här regnar det fortfarande..Ja jag går in och lägger min röst på dina bilder..Haé Kram.

Anonym sa...

Röstat nu,Haé Kram.

Siita sa...

Hejsan. Jag o gubben vill oxå åka i höst. Men vi vill inte åka ensamma. Har röstat några gånger. Kram

Augusta sa...

Oj, visst vill man åka iväg :) Men nu kommer mycket att hända mig hoppas jag. Ledig!

Kram Fina Gilla :)

Nett sa...

Japp, det är en höna.. tupparna ville inte ställa upp på bild :) Hoppas att du har haft en bra dag. Kram

Anonym sa...

Nä du,,min kockbana startade för ca 4 år sedan när min fru blev dålig,,så jag är nybörjare..Kramen.

Nett sa...

Japp, men detta var skanör, falsterbo och skanör ligger så nära och har alltid gjort, har inte fattat vitsen med att inte slå ihop de två små samhällena. Kram

Yvonne sa...

Jag la röst på dina bilder... Nu har dom lovat att det ska bli finare väder Kram!

Yvonne sa...

Jag röstade på tuppen.Kram!