torsdag 21 juni 2012

Lite tråkigt och lite roligt idag.


I förmiddags nån gång fick vi reda på att Matte har varit med Baloo hos Veterinären. Han har undersökt och röntgat gossen. Resultatet blev att Baloo har hjärnhinneinflammation. Det är tydligen nåt som just Berner Sennenhundar kan få. Han fick i alla fall medicin, så han ska visst vara pigg i morgon igen.

Jag läste en artikel på nätet, att just Berner Sennenhundar är utsatta för sjukdomar bland annat cancer eller hjärnhinne-inflammation förutom att de är väldigt känsliga för att få dåliga leder. Så det blev ingen passning av honom idag.

Men då åkte vi till Råå och solade och hade det gott. Sibbe ringde till våra vänner, så de också kom dit och drack medhavt kaffe. Vi hade själva mackor och kaffe med oss.

Vi har ju inte träffats på jättelänge, för innan vi reste till Kos, var de på Mallorca och de kom hem när vi hade rest. Vi blev tvungna att komma med dom hem och kika på den nybyggda Friggeboden och deras vackra blommor. Det gjorde vi så gärna.

  Här är hans stolthet, de vackra rosorna.
  En skatunge, som har trillat ur boet och inte kan flyga än. Mamman kommer och matar den då och då.
  Urläckra pioner.

Jag har suttit och skrivit in i datorn från min dagbok, som jag skriver på resor. Den här gången blev det 55 handskrivna A4-sidor. Jag är på sidan 30 och resultatet hittills är 11 sidor i datorn. Så namngav jag alla bilder 209 stycken också från resan. Det är få mot vad jag brukar ta.

Så man kan nog inte säga att jag har latat mej precis. När allt är färdigt, så skriver jag i min Reseblogg och på Resguiden med massor av bilder.

Dagens Citat:
Det som kommer från hjärtat,
går till hjärtat.
England.
************************************************************

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Augusta sa...

Vad skönt att mediciner finns så att Baloo blir bra snabbt igen :)

Vad trevligt ni hade på er picnick :)

Önskar flitiga damen en trevlig midsommar!

Kram

Fenixmonas sa...

Ojojoj, så flitig du är! Jag hinner inte med som vanligt, men bildspelet från Sidefesten är i alla fall ihopsatt! Ha en fin midsommarafton! Kramiz!

Yvonne sa...

Godmorgon!Tråkigt med Baloo.. Alf Robertsson sjöng om en liten femöreskola,men jag undrar om man inte kunde få två koler för fem öre. Ha en bra dag! Kram!

Siita sa...

God morgon. Trevlig midsommar, här är toppenväder just nu. Klarblå himmel o knappt ingen blåst. Fast bara +12 grader. Kramar

Nett sa...

Stackare, hoppas att han skall bli bättre med medicinen. Man ser vad bra det är med Google när man kan få reda på så mycket. Kram

Yvonne sa...

Jag har också städat undan idag.Jag frågade en annan äldre dam om hur många kolor man fick för 5öre Hon sa två!! Ha en bra kväll.. Kram!

Nett sa...

Ja nu har vi firat klart ute.. (finns uppdatering nu) firandet är dock inte slut, vi skall snart sätta oss till bords. Hoppas att du har haft en fin midsommarafton. Kram