onsdag 3 december 2014

STOCKHOLMSRESAN FÖRSTA DELEN.

Ja, som du kanske har sett, så skulle jag resa till Stockholm, för att övervara mitt sjätte barnbarns barns dop. Men jag var ju där i flera dar, så det får bli en liten beskrivning av nån dag i taget.
Den här bilden tog jag på fredagskvällen, då min dotter och min svärson tog mej med hem till deras äldste son med familj. Svärisen fyllde ju år, när de var hemma igen i Sverige från Holland och hälsade på hos oss.

Nu ville deras son fira honom också. Dotra mi hade köpt varsin pizza, som var så stora att de var som dassalock, som man säger. Ingen av oss orkade äta upp, utan de fick delas och läggas i frysen till en annan dag.

Far i huset hade köpt en födelsedagstårta och en del av dekoren hamnade alltså i fejset på deras son, som dessutom är mitt ena barnbarns barn.
Jag tog en film, som inte ville med mej. Det var den här lilla dockan, som gick omkring bordet och sjöng julvisor. Tyvärr gick den inte att ladda upp från kameran. Det var tråkigt, för hon sjöng så bra.

Men jag lägger in en film, som jag tog förra hösten på de här två godingarna, när de sjöng och dansade för mej, när vi var på ett dop av en annan av deras kusiner.
Jag låg över hos min dotter de första nätterna. Andra natten fick jag sällskap.
Den här katten brukar sova i det här rummet på andra våningen, för hundarnas skull. De vill så gärna upp att busa med henne, men matte och husse har satt upp grindar, att de inte kan gå in där.

Jag fick alltså sällskap över natten av en kelsjuk kisse, som skulle klias och kelas med. Om jag slutade slog hon tassen med utbredda klor på mej. Till och med mitt i natten, när jag hade vaknat lite, så märkte hon det och fodrade kel igen. Den natten sov jag inte så mycket.

Det är nog likaså bra att jag slutar för i dag och försöker gå till sängs för en natt utan katt.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Låter som du camperat med min Cesare...hihihi...
Ser ut som du haft trevligt i Stockholm! Kramiz

Veiken sa...

Du är rik som har så många barn, barnbarn och barnbarnsbarn!
Trevlig att få träffa så många av dem på samma gång!
Kelsjuka katter nattetid är nog ingen höjdare. Synd att du inte kunde stänga dörren om dig så att du kunde sova ostört! Kramar

fia sa...

Så härliga dagar du har haft och vilka sötnosar du har hälsat på.
kram.

Ama de casa sa...

Mysigt sängsällskap :-)

siitawelamsson sa...

Trevlig start på Sthlms äventyret. En trevlig vistelse. Kramar

yvonne sa...

Du har haft det kul i Stockholm ."Fint" sällskap på natten :-) Kram