torsdag 7 maj 2015

OMBYTE FÖRNÖJER.


I går var vi på Väla Stormarknad igen. Den här gången hade vi ett ärende till Teliabutiken. Jag fick ett paket på Hemköp, som innehöll en router. IGEN! Jag fick en i januari nån gång och i stället för att returnera den, som dom ville att jag skulle göra, snackade vi med personalen på Telia, att det var ju helt onödigt. Vi skulle ju påbörja kontraktet med dem i slutet på april, då vi skulle avsluta med 3. 
Nu kom det alltså en router till, men egentligen var den ju för sen, eftersom vi skulle gå över den 28 april. Så det var tur, att jag hade kopplat upp mig redan, annars hade vi stått utan bredband i flera dagar. Vi lämnade in den nya routern, för vi hade inte nån lust att betala nåt returporto.
Sen gick vi till 3 och lämnade tillbaka den lilla dosan, som fungerat så dåligt som router. Killarna i butiken känner så väl igen oss, eftersom vi har haft så många klagomål. Men de har hela tiden varit trevliga och hjälpsamma. Det sa vi också.
Sibbe hade fått ett meddelande på sin Iphone, att han hade fått två biobiljetter till en ny film, som ska visas här i slutet på månaden. Jag kommer inte ihåg just nu, vad filmen heter. Men han skänker bort biljetterna till sina två barnbarns barn, som bor i Helsingborg, för vi brukar ändå inte gå på bio, eftersom vi inte tål det höga ljudet där.
Så var det dags för vårt obligatoriska besök på Schillers konditori. Som omväxling beställde jag en typ wienerbröd med rabarbersylt. Det smakade jättegott till kaffet. Sibbe däremot tog sig en macka med ägg och sill. (trodde han). Men det var bara ägg och grönsallat och annat grejsmojs på.
Idag har det varit hundpassning för Sibbe och för min del blev det tvättstugan.

Allt är färdigt redan, utom strykningen, som jag tar i morgon.
Framåt kvällningen var jag ute en runda med Baloo ändå. Det var skönt att komma ut i friska luften ett tag. 
Annars har jag suttit och rensat och sorterat bland mina garner, medan vi tittade på TVn. Jag har ju skaffat så många olika till min stickning och virkning, att jag nästan inte hade en aning om vad garner som fanns kvar. 


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

attis sa...

Hej.Ibland förstår man inte riktigt vad dessa företag håller på med. IDag har vi sol här. Så skönt så. Varit ute med vovsen på en långprommis på morgonen. Handarbetet skulle jag inte klara mej utan. Det är så skön avkoppling. Ha en underbar dag. Kramen

yvonne sa...

Oj så många router ni får.. Stackars Sibbe som blev lurad på sillen .........Det negativa med maskrosor är att de skickar iväg så många frön.. Kram!

yvonne sa...

Men du... vi kan inte fylla hela Sverige med maskrosor :-)Kram!

Ma sa...

Så många routrar ni har fått, men jag förstår att Ni inte hade lust att betala porto för att lämna tillbaka dem. Men det där med internet kan vara ett riktigt trassel det fick jag erfara igår. Men det verkar som om det är något som bara händer, men då ställer det till ordentligt trassel. Tur att det löste sig för Er med internet...

Anonym sa...

Kväller,ser att ni haft fullt upp i dag..Ja nog är det varmt här nere,nästan onödigt varmt nu några dagar..Men nu är det över för denna gång,reser hem i morgon..Haé Kram.

Veiken sa...

Tråkigt när det strular med det tekniska. Det verkar ju ha löst sig för er i alla fall. Hoppas att det fortsätter fungera! Kramar

attis sa...

Hade det varit jag så hade jag avbställt, men Jenny har ju fastnat för just den soffan. Skitföretag säger jag bara.
Har du ingen som kan hjälpa dej med bakgrunden? Jag tycker det är så roligt att grejsa lite på bloggen. Hos blogg.se har jag ju lärt mej hur man gör så det går lätt som en plätt.

Jag har oxå haft Tre . Det strulade väldigt ofta så jag sa upp det till slut. Nu har jag Bredbandsbolaget och det funkar utmärkt.

Jag tycker oxå om kyrkor. De är oftast så vackra. Så skoj att titta in i din reseblogg och få resa lite.
Kramelikram /attis

Anonym sa...

Mors..Ja här har jag haft det varmt och skönt..Hoppas nu att våren därhemma har gjort det grönt..Haé Kram

yvonne sa...

Go förmiddag! Solen tittar fram här då och då! Ha en bra fredag! kram!

Ama de casa sa...

Anders fick också en äggmacka med sill häromdagen. Och den var faktiskt MED sill på riktigt. Troligen för att han gjorde den själv. Vi köper Klädesholmens ansjoviskryddade sill som är supergod! :-)

Nett sa...

Bra att ni har fått ordning på bredbandet och routern. En bit utanför stan har vi flyttat men det är fortfarande borås kommun som gäller. Kram

yvonne sa...

Då hade Ama sluppit vara parkeringspolis. Kram!