onsdag 14 november 2012

Besök i modebutiken Combina Shop Helsingborg.


Redan när jag hade köpt min nya, fina kappa hos Combina Shop, bestämde jag mig för att gå tillbaka dit, så jag frågade om ägarinnan, Siv, var intresserad av, om jag kunde fotografera hos henne. Det var OK, så idag har jag varit i en av Helsingborgs exklusivare butiker och fotat. Det är min väninna Gittan, som står modell i en del av fotona. Hon är verkligen passande som modell, lång, smal och stilig. Den här pälskappan kommer från Leder.
Hos Combina Shop hittar man en hel del vackert.  De här kapporna kommer från Fend, Österrike. Hon är ensam om dem i Helsingborg. 
 Den här kappan nedanför är mörkare rosa alltså lite mörkare än i bilden. Se på ärmavslutningen så fin den är. Kappan har en tjusig kapuschong också, som ligger fint nästan som en krage.

 De här två underbara klänningarna kommer från Joseph Ribkoff. Hade de funnits i somras, när jag skulle på bröllop, kunde jag ha tänkt mig dem. Den röda har en pälscape på. 
 Mössorna här nedanför är ju högsta mode nu. De har en tofs i kaninskinn. Jag gillar ju flätstickning, så en sån skulle kunna passa mig. Härliga färger till hösten.
 Jag älskar ju rött i alla former, så den här jackan och sjalen känner jag verkligen för. De kommer från Chacok. 
 Här ser vi lite tillbehör också. Verkligen vackra smycken och vackert skyltat.


 Nu har Gittan fått på sig en fuskpäls i vintervitt från Maide G Leder. Gittan var min "sekreterare" och här syns fotografen och även innehavarinnan i spegeln.
Sist men inte minst, så fanns den här underbara sportjackan från Love Moschino.
 Jag fick bläddra i den här underbara boken av fotografen Ari Seth Cohen, som har fotograferat äldre kvinnor som klär sig vackert. Han har hittat dem på gatan. Här är omslaget till den boken.
Siv, som äger Combina Shop lovar att den, som säger sig ha läst den här bloggen, får extra rabatt vid köp hos henne. Glöm alltså inte att nämna den här bloggen när du handlar där! Combinas hemsida kan du kika på HÄR. Combina har funnits i många år på samma ställe i Kullagatan 8 - 10 i Helsingborg. Redan innan jag öppnade min butik 1969, fanns Siv på plats. 


Dagens Citat: 
Tiden är den mest rättvist fördelade resursen. 
Alla har 24 timmar till sitt förfogande varje dygn. 

Okänd.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

18 kommentarer:

Solan sa...

Älskar de där mössorna, så söta.

Yvonne sa...

Mössorna tyckte jag om!Roligt foto där du fick med alla.Ofta så glömmer man att tänka på vad som är i bakgrunden.Spännande att se de nya garnfärgerna.. Nattikram!

Augusta sa...

Tack till dig, fotografen, till mannekängen och till ägarinnan. Det var verkligen snygga kläder. Egentligen kan alla åldrar ha kläderna. Verkligen snygga.

Trevlig torsdag!

Kram

Maria sa...

Det var värsta modevisningen av fina kläder. Synd att man bor så långt bort för att utnyttja rabatt hos henne. Hua här blåser de nu inatt å regnar me för den delen hoppas det klarnar upp fram på dagen.
Kramizar

Siita sa...

God morgon. Vilka härliga kläder. Ska nog annamma o göra lika, har ju juntan i kväll. Dom kan behöva lite reklam. Kram

Fenixmonas sa...

Å´Gilla, du är härlig! Ett fantastiskt moderepotage...en riktig modeblogg! Väldigt mycket snyggt fanns det där i alla fall! Kramiz

Yvonne sa...

Godmorgon! Oftast glömmer man och titta vad som är bakom.Ha en bra dag! Morgonkram!

ansepanse sa...

åh vad mycket fint det finns i den shopen, jag tycker också om de där mössorna :) och de jackor och kappor som du visar på bild, jag bor långt från Helsingborg så jag kan inte utnyttja att jag läser din blogg :(
Sv: mm, då har vi precis samma problem med kamerorna
kramar

trollet sa...

Gud så roligt att med väninna och kamera få gå loss i en riktig boutiqe=)) Ska jag till Malmö går jag genast in och säger "jag har läst bloggen" =))
Här strålar solen idag... så trevligt!

Yvonne ♥ sa...

Soppvännerna var så nöjda!Det är så bra att Bella börjar fatta att man inte hugger först och frågar sen.. Ha en bra dag! kram!

Nett sa...

Vilka underbara kappor, ja allt vad som visades är snyggt :) Länkarna som kommer upp i inläggen ibland är reklam-länkar som jag får betalt för att ha ute. Kram

mufflo sa...

Aha Helsingborg är en shoppstad. Det nämnde sonen inget om när han bodde där..........

Yvonne sa...

Vilket jobb du har haft för att hitta garnet Tack ! Klart att jag vill ha en! Min mail adress kjell.yvonne@bredband.net Kram!

Veiken sa...

Oh, så mycket snyggt! Ingen rabatt för mig och inga kläder därifrån heller - för lång väg att åka! Synd! Kramar

wiper sa...

Verkligen jättefina och exklusiva kläder. Kul att du fick fota där. Gillar mössorna och det var verkligen färgstarka kläder. Jag skall gå in och kolla länken. Det var verkligen ett bra och sant citat.

Ha en fin kväll
kram

Sussi sa...

Det var verkligen en fin vän du har. Hon passade bra i alllt, verkar det som..
Mössorna var jättefina! Dom såg varma och sköna ut :)

Kramisar

ansepanse sa...

Sv: visst är de fina :) mina små vovvslar :)
det blir allt en lång tur om jag ska åka ner dit för att köpa något i den affären :)
kramar

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.