torsdag 3 oktober 2013

OFÖRÄNDRAT TILLSTÅND.

Ja, inte mår jag mycket bättre än. Förkylningen har visserligen gått tillbaka, men är inte riktigt klar ännu. Mitt högra ringfinger är fortfarande tejpat och blått. Men som väl är gör det inte ont, mer än när jag trycker på leden.

Nytt är att min vänstra axel på nåt sätt har fått fnatt och gör jätteont. Varför begriper jag inte, för jag vet inte om, att jag skulle ha slagit emot nånstans. Huvudet värker också. Nej nu får det väl vara nog med gnäll för idag. Jag har tagit en tablett, som jag hoppas gör att huvudvärken och det onda i axeln går över.
Vi var ute en lång runda med Baloo i middags. Han behövde plötsligt göra tvåan, men ingen av oss hade påsar med oss. Jag hade inte vovveväskan med påsar och jag litade på Sibbe, men han hade glömt. Som tur var, så var vi i närheten av garnaffären, där jag är rätt flitig kund. Så jag gick snabbt dit och undrade om hon hade en plastpåse att avvara. Visst hade hon det.
             
När jag kom med påsen, sa Sibbe att det hade stått en människa på en balkong och tittat konstigt. Hon hade väl sett vad som hände, så vi höll tummarna, att hon fortfarande var kvar och såg att jag plockade upp efter Baloo.
            
Vi gick bort till Torget och Sibbe skulle in och köpa lite mat och sånt. Vi hade fått för oss att det var kanelbullens dag idag. Men det är ju inte förrän i morgon, så jag fick inte någon sån till eftermiddagskaffet. Snopet va? Idag har jag lånat bilderna på nätet, för jag har inte gittat att ta några foton.

Dagens Citat: är lånat från Facebook.
Det är väl jag som menas med det.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

14 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Tråkigt att du inte mår prima. Var på juntan igår kväll där blev det både smörgås o kanelbulle till kaffet. Vi var bara 9 st. Kram

Fenixmonas sa...

Usch då, inte kul att känna sig så där, hörs inte riktigt bra.
Nej, kanelbullens dag är idag, så här bakas det denna dag! Kramiz

Ama de casa sa...

Den som spar den har sin kanelbulle kvar :-)

Anonym sa...

Hej du,,Nog tror jag du är ganska klok..Jaha kanske Sibbe såg så där oskyldig ut som många som inte plockar upp gör,,som om dom inget sett..Hoppas som du sa,att dom såg att ni gjorde som man ska..
Nä någon kanelbulle blir det inte för mig..Haé Kram.

ansepanse sa...

det är inte roligt att du ska ha ont, jag undersöker alltid mina fickor innan vi går ut, jag menar, jag måste ha två bajspåsar med :) vad bra att det löste sig på det viset :)
då får du kanelbulle idag då? eller menar du imorgon kanske?
Sv: tror jag det att Siv gillar dig nu :) du gör ett så fint jobb med hennes hemsida :)
kramar vännen

Anonym sa...

Ja vi får hoppas att hon såg,,men huvudsaken är att ni gjorde som man ska..
Här har vi en liten gångväg som stryker förbi ett slags grönområde,vildvuxet,där kommer ibland en gubbe som låter sin hund göra ifrån sig i kanten kanske 7-8 m ifrån gångvägen,,och jag lovar,oskyldigare uppsyn även om det är på långt håll,,den finns inte..
Jo nog gillar jag kanelbullar,kan bli en på söndag,när jag fikar nere hos sonen..Haé Kram.

ansepanse sa...

Sv: vad bra att det är lite bättre idag :)
mm, du får köpa kanelbullar då :) eller skicka iväg Sibbe vet jag :)
tänk vad mycket man kan ta reda på genom nätet, som omsättningen osv
det går bra för Siv alltså?
kramar

ansepanse sa...

Sv: kunde tänka mig det :) att det går bra för Siv, hon har ju en butik som säljer kläder med kvalité och orginalitet
kramar

Veiken sa...

Hatten av för er som håller rent efter Baloo! Jag hoppas också att er åskådare inte hade gått in, så det blev glasklart hur noga ni är. Jag hoppar kanelbullarna i år, men dom är försvinnande goda! Kramar

Ama de casa sa...

sv: Nej jag bakar inte kanelbullar idag. Jag bakar ALDRIG. För det blir bara fel, och då blir jag på urbota dåligt humör.
Dessutom får kanelbullar vara för min del nu - ska hålla nere på kolhydraterna...

Bibbi sa...

Usch jag. Du mår verkligen inte bra. Skickar massa varma styrkekramar till dig.

Hoppas du fick en kanelbulle idag :)

Krya på dig kramen

Nett sa...

Hoppas att tabletten hjälpte och att du snart blir bättre, finns inget värre än att gå och känna sig dålig. Kram

ansepanse sa...

Sv: blir hon 80 nästa år??? det ser hon inte ut att vara, för det är väl hon som är på bilden där med den gröna jackan? jo, då borde hon väl trappa ner lite men hon tycker väl att det är för roligt för att sluta
kramar

Ma sa...

Hoppas Du har kvicknat till och mår bättre nu och att fingret har slutat göra ont. Kanelbullens dag är idag. Så idag åt vi kanelbullar på jobbet...