torsdag 15 januari 2015

LAURA DEN 15 JANUARI OCH TULPANENS DAG.

Idag var det Laura, som hade namnsdag. 
Det var ingen av de här det gällde. Men man brukar ju säga att hönan Laura är speciellt yr i mössan i trafiken åtminstone.
Att jag visste det, beror på flera års vana, för Sibbe fyller år den 15 januari som idag. Bilden är tyvärr inte ny, för jag glömde bort att fota för dagen.

Våra kompisar Kristina och Lasse hade förberett sej att hälsa på och gratulera honom. Lasse hade bakat en underbar tårta och garnerat den med kiwi i skivor, så den var inte bara god utan snygg också. Men inte ens den kom på bild idag. Jag, som alltid brukar fota, glömde bort att jag ägde en kamera. Kristina hade köpt med sej en fin krispig bukett tulpaner. Det passade ju också, för det var tulpanens dag idag.
Den här vasen/kannan brukar jag alltid använda till nya tulpaner.

Jag hade beställt en klocka på nätet till Sibbe, men den hade inte kommit än, så även jag hade tänkt köpa en bukett av nämnda blomma. Men det regnade småspik, så jag blev inte färdig att gå ut ens en gång.

Vi drack kaffe och åt av den goda tårtan och hade trevligt precis som vi alltid brukar, när vi är tillsammans. Vi hade tänkt att bjuda på middag, men det hann de inte med, för det hade varit svårt att hitta en parkering, så de måste kolla tiden.

Det blev alltså bara vi fyra, för hans dotter Ingela och barnbarnet Jessica, Baloos matte, är på semester och kunde inte komma.  Det var ingen bjuden överhuvudtaget.
Det blev en bild till av de fina tulpanerna. De kommer ju att slå ut så småningom. Han blev gratulerad per telefon flera gånger under dagens lopp. Så han hade inte blivit bortglömd i alla fall.

Jag bjuder på två extra bilder till Fölsegrisen, som man säger i Skåne. 

Grattis på födelsedagen!


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Veiken sa...

GRATTIS till honom i efterskott! Det är inte så viktigt att bli firad tycker vi, men det är alltid roligt att inte bli bortglömd! Fina tulpaner! Kramar

Fenixmonas sa...

Ett något försenat GRATTIS till Sibbe...han leve, hurra, hurra, hurra, hurra!! Kramiz!!

Anonym sa...

Mors..Rackarns att inte din present kom i tid,,men ni hade säkert en mysig dag ändå.Haé Kram.

Ama de casa sa...

Grattis till Sibbe! Lite i efterskott, men bättre sent än aldrig :-)

Maria sa...

Då skickar jag en Grattishälsning så här dagen efter. Den där kanna tyckte jag var jätte fin och med tulpanerna i, super.
Ha en skön helg/kramkram

Anonym sa...

Grattis lite efteråt, Sibbe!
Nu fick jag tulpantankar. Hoppas
min vanliga affär har fått in färska
idag, eftersom det är fredag.

Annars är det blåsigt och kallt här, men spelar ingen roll, för si, sola ho skiner! Trevlig veckända!

Ruth i Virginia