fredag 17 april 2015

LITE AV VARJE. BLANDAT OCH KLART.

Jag har inte varit inne här på ett tag. Det är ju så att jag är kassör hos Passionärerna och det tar rätt mycket tid. Så jag har helt enkelt inte hunnit med mina Bloggarkompisar.
I går kväll hade vi styrelsemöte och valde då in en till, för att hon ska avlasta mig med en del jobb. Anita blev den femte i skaran. Vi pratade just om vår mannekänguppvisning, som du kan läsa om HÄR

Idag var det dags att ta bilen till besiktning.
                  
Bilden har jag lånat på nätet. Det var inte några problem med bilen för när vi byter vinterdäcken till sommardito, så låter vi verkstaden gå igenom bilen på samma sätt som Bilprovningen gör. Den är rätt gammal, från 1999 och den har gått endast lite över 8000 mil och är välskött. Den står ju mest i garaget, när den inte är ute på vägarna.

Det firade vi med att åka till Väla och äta varsin härlig macka hos Schillers. Det blev en macka med både räkor, gravlax och ägg, förutom en god röra till det. Jag glömde att fota den, för den såg så god ut, att vi åt dem med en gång.

Vi hade ett ärende också till apoteket, för vi skulle hämta mediciner.

När vi åkte hem, så fanns det på vår högra sida av vägen en skog och där såg jag att det växte mängder av vitsippor. Härligt för då vet man att våren är här.
När vi kom hem tog jag några selfies i spegeln. Jag ville visa Dagens Outfit! Här har jag min "guldfärgade" dunjacka, som jag fick i julklapp av Sibbe. 

 Det här är vad jag hade under jackan. Den kavajen fick jag i julklapp förra gången. Så har jag en ljusbeige långärmad T-shirt under till mina nya svarta långbyxor. Runt halsen har jag ett av de nya halsbanden jag köpte i Ängelholm förra veckan. Ett "guldfärgat" hjärta.
 Här syns det mycket bättre.
Så hade jag mitt gamla goda bälte på mig. Jag designade det själv, när jag hade min butik på 1970-talet. Boutique Tre Hjärtan. Synd bara att jag inte kunde ta bort magen lite.

Det dröjde ett tag sen vi hade kommit hem, så kom Baloo och hälsade på, när vi satt på balkongen i solen och drack kaffe. Just nu är han ute med Morfar på en liten kvällspromenad.

Nu kommer det att bli Let´s Dance för hela slanten. Vi älskar det programmet, för vi tycker om att dansa. Men det var längesen vi kunde det för Sibbes dåliga knä.


 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

yvonne sa...

Så bra att bilen klarade sig! Prova !! Ta gärna ett recept som handlar om dessa kryddor! Ha en bra dag! Kram!

yvonne sa...

Tipsa gubben din.. Hebbe använder också dessa kryddor Kram!

Ama de casa sa...

Skönt att du får lite avlastning.

Jag tycker att det var fel som åkte ur let's dance. Den andra grabben skulle ha rykt...
:-)

yvonne sa...

Absolut!!!! Tipsa honom....Godnatt Sov så gott! Kram!

Anonym sa...

Kväller,fin outfit,läckert bälte...
Ja jäklar va bra det smakade..Haé Kram.

Anonym sa...

Oh, att du skriver så gott om fikan, både räkor och lax!!! Vill ha! Nu!
Jag tyckte aldrig om att åka till Beilbesiktningen i Sverige. De fick mej alltid att känna mej underlägsen och de utövade verkligen sin makt, dit jag brukade åka i alla fall. Skönt att slippa det i UK. HÄr gör en vanlig verkstad besiktningen.
Ha en trevlig söndag!

yvonne sa...

Jag tror säkert att du har varit en god mor och gett dina barn en bra start. Då är dina barn släkt med Erik 1V . Kram!

Bosse Lidén sa...

Ett hjärta av guld. Det finns det människor som har också. Trist att Jonas Björkman åkte ut. Det är alltid skönt när bilen går igenom besiktningen. Givet läge att fira extra. Bra att du får hjälp med jobbet. Jag är kassör i SolBo Förlag. Söndagskram Bosse