måndag 22 augusti 2011

Elvis Presley

Idag har vi haft fint väder med sol och hela medivippen. Så glad man kan bli då. 

Jag blev glad för en sak till. Nämligen att jag vann i Farfar Hebbes tävling om en Elvisfilm. Du ser vilken här nedan och det går att klicka på bilden, så kommer du till den gastkramande dragningen hos Hebbe. Nu väntar jag med spänning, för jag har inte sett den filmen vad jag kan komma ihåg.
Jag vet i alla fall en, som också skulle blivit glad.
En vän på FB. Hon är galen i Elvis och hans musik och sång. Men visst går det att avhjälpa om hon kikar in här på bloggen, för jag lägger upp en video med Elvis nu.
Det kan ju faktiskt bli en till om du är snäll.
Detta var nåt av det första jag såg på TV med Elvis. Den glömmer jag inte.
Annars var det en helt vanlig dag med sol faktiskt.
Vi var nere på stan, för ett ärende på Swedbank.
Man har ju stängt vårt kontor på Stattena och ett på Söder, så man bara har ett kontor kvar i stan.
Det var så fullt av folk på kontoret, så vi gick vår väg med nummerlappen och hälsade på i en butik i närheten.

Där var vi säkert i en halvtimme, men när vi kom till banken, var det fortfarande inte vår tur. Men vi behövde inte vänta så länge då, men nog kan man bli frustrerad, när man måste vänta så länge.
Dagens Citat:

De sanningar vi inte vill höra,

är nyttigast för oss att lyssna till.

Kinesiskt ordspråk.
************************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

13 kommentarer:

Siita sa...

Grattis igen. Jag har varit o hjälpt dotter i Nora att flytta nu ikväll. Men var inte nog trött för att sova. Så det var bara att gå ner igen. Kram

Margaretha Rydberg sa...

Hej GIlla,
Ja i detta fall kan jag knappast undgå att lämna en kommentar, särskilt inte som jag förstod att det var mig du menade i din blogg...lol. Men vad roligt den där låten "Easy come easy go" den har jag faktiskt inte på mina spellistor på YouTube, så den passade utmärkt som ett komplement till mina 1073 låtar av Elvis jag redan har där. Nog om detta. Jättegrattis att det var du som vann den där filmen av Farfar Hebbe. Läste din förra blogg och tänkte först själv...men..avstod från att delta i tävlingen.
Ha det så bra men tro nu inte du har kurerat mig från "Elvis-sjukan" men en eller 2 ynka videos! Jag behöver minst 50 om dan för att må riktigt bra.
Tjingeling från
Maggan

Yvonne :-) sa...

Kul för dej att vinna DVDn Grattis !!!Jag vet inte om jag kan säga att mor lever.Hon känner inte igen mej och sitter mest och pratar med sig själv.Det är inget värdigt liv och det gör mej ledsen.. Men jag går dit och pysslar om henne då och då..Nattikramen

Anonym sa...

Hej Gilla,
Ja här kan jag knappast avstå från att kommentera då jag vet att den du menar i din blogg är jag...lol. Jag läste den med glädje och vad kul att det var just du som vann den där filmen av Farbror Hebbe. Jag läste din blogg förra gången och tänkte själv delta men av olika anledningar så avstod jag. Det roliga är att jag inte hade videon "Easy come easy go" och har själv heller ej sett filmen. Har nu snabbt sett till att den ligger på min spellista. Tack för det! Den andra videon har jag redan. Tror nu inte att en inbiten Elvis-fan blir kurerad bara för att man lyssnar och kollar på 2 videos. No way, jag behöver minst 50 om dan för att må gott. Det är det enda missbruk jag lider av faktiskt.
Ha det bra!
Elvis-Maggan

Mia systeryster sa...

Grattis till vinsten=D
Köer är nog det värsta som finns;)
Kram på dig!

Maya sa...

Grattis till vinsten i Hebbes utlottning! :) Fin blogg Du har!

Ha en fin vecka!

Hemmfru i Florida sa...

Grattis!!!

Re:
Wow, manga barbarn!!! men sa underbart...
jag ser att dem borjar stanga valdigt myket runt om Sverige...
Varfor?

Fenixmonas sa...

GRATTIS! Du har tur med fru Fortuna du...
Herrejösses ett sånt köande, så jobbigt! Kramiz

Yvonne :-) sa...

Godmorgon.Jag vet inte om jag kan säga lever,om man tänker på hur hon var förr.Men jag är nöjd med att jag flyttade upp henne här så att jag kan titta till henne då och då! Ha en bra dag.Morgonkram!

wiper sa...

Grattis till vinsten, jag är så glad för din skull. Elvis är en tidlös artist som har gjort så mycket musik och härliga filmer. Då får du en njutbar filmstund. Jag har nog sett filmen för länge sen. Det gick många Elvisfilmer på tv för ett antal år sedan. Detta verkar vara väntetid på banken överallt numera. Sist fick jag vänta nästan en timme för det var fullt med folk men bara en personal i kassan och alla ärenden verkar ta tid. Dom vill inte att man skall gå in på banken längre utan göra allt över nätet men det går inte jämt. Tack för dom härliga Elvis klippen

Ha en fin dag
kram

Anonym sa...

Stort GRATTIS!
Jätte glad att Du vann DVDn,
den kom ivarjefall till Skåne!
:)
Det citatet passade faktiskt in idag Tisdag.
:)
Kram
Stevie

Nett sa...

Grattis till vinsten :) Elvis gjorde många filmer några har man sett men säkerligen inte alla. Kram

Anonym sa...

Jättegrattis! Elvis blir bara större och större. Han var fantastisk, men hade ett tragiskt liv. Kramar