fredag 8 februari 2013

Fredagskvällsrapport.

Idag har vi hållit på att städa på alla möjliga sätt. Det har ju blivit rätt mycket hundhår på senare tid. Så mycket att dammsugaren la av i dag. Som tur är, så hade vi en till i källaren, som jag plockade upp och den funkade rätt bra.
Sibbe var duktig också och tvättade av köksluckorna. De hade liksom fått lite på f-n på sista tiden.

Så lade jag in månadens räkningar, så jag slipper bli för sen med dem den här månaden. Det har jag faktiskt inte varit nån gång tidigare heller. Men det är ju av en speciell orsak att det gjordes nu.
I morgon ska vi färga håret på mig och klippa Gubbstackarn i huvudet. Sen är vi klara tror jag.

Det går inte att skriva nåt, utan att nämna Baloo faktiskt. Vi saknade honom idag och väntade att se honom komma runt hörnet, när vi satt vid matbordet. 

Han har ju börjat nosa vid kylskåpet, när vi öppnar det. Det är rätt konstigt, tycker vi, för han får aldrig nåt därifrån. Ingen extra matning alltså. Han har sin egen mat, men det var ju en ny sort, som han tydligen inte gillade. Det berättade Matte idag, att hon hade blandat den gamla maten med den nya. Han hade bara ätit av den gamla och den nya puttade han undan. 

Då var det ju inte så konstigt att han nästan inte åt nåt, när Matte var borta, för det var ju bara den nya vi hade till honom. En stor säck!!!
Så här borde det ha sett ut, för det här är en äldre bild, med den "gamla" maten. Men OK! Han dricker ju bara här.

Det blev Postkodmiljonären, På Spåret och Skavlan i kväll på TV. Det är alltid trevligt med frågesporter, tycker jag. Skavlan hade några riktigt trevliga gäster idag också.


Dagens Citat: 
Demokrati betyder helt enkelt 
att folk klubbar ner folk för folkets skull. 
Oscar Wilde.

♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 

♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Vi såg på samma program.. Då är han ert barbarnbarn!!!!Ha en bra lördag! Kram!

Siita sa...

God morgon. Nu är tröjan snart klar. Ska bara sticka kanten med knapphålen sen sy ihop den. Lite oväder här som vanligt -8.5 grader. Kram

Nett sa...

Förstår att ni saknar honom, bra att ni ändå kan få låna han lite då och då. Kram

Ama de casa sa...

Det är ju inte kul att äta mat som man inte gillar. Så jag kan förstå Baloo :-)

ansepanse sa...

hej :) du har ju varit hemma hela tiden och jag som trodde att ni åkt iväg på semester, det är därför jag inte varit härinne, jag råkade bara se en kommentar som du skrivit inne hos Sussi och förstod då att du faktiskt är hemma
förlåt!!!!
kramar

Yvonne ♥ sa...

Jag har använt nypon innan med bra resultat. http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.se/ på min blogg an vänder det i tabletter och hon tycker att det hjälper.. Så prova ni.. Mitt nypon är bara nypon inga tillsatser.. Kram!

Siita sa...

Nu är tröjan klar. O ha det gött i värmen Kram. Jag vill åka. kram

ansepanse sa...

Sv: uj, tre veckor :) det blir riktigt länge det :) önskar dig och Sibbe en härlig semester och ha det riktigt gott därnere i värmen
kan ju bara rapportera att här har det snöat hela dagen nu
bamsekramar vännen <3 och du, det gjorde riktigt ont :)