fredag 10 juli 2015

NU HAR VI KÖPT NYA GLASÖGON.

Får se om det är nån, som känner igen oss.
Det har nästan stormat i flera dagar nu. Man kan se det på min frisyr, när jag är på Välas parkering. Håret står ju på ända. Det är ju knappt att man kan urskilja att glasögonen är röda också bakom det svarta. Jag har progressiva glas i mina, eller som Sibbe brukar säga aggressiva. Det är knappt att jag kommer ihåg rätta namnet, eftersom han är så busig.
Sibbe blev fin i sina. De är inte aggressiva utan bifokala. Han har haft aggressiva tidigare, men har svårt att hantera dem utan att bli yr i mössan. En sån har han inte på sig nu och håret ligger snyggt trots blåsten. Han är nyklippt sen häromdagen, då jag klippte till honom med rakmaskinen.
Den här bilden tog jag i Helsingör när vi var där sist. Men jag tyckte att den passade in här, trots att vi inte köpte våra glasögon där utan på Väla hos en optiker.

När vi hade betalat för glasögonen, gick vi till vårt vanliga ställe och käkade goda laxmackor hos Schillers, men jag glömde att fota dem. Du får fantisera själv hur goda de var. Jag drack kaffe till och Sibbe tog ett glas vanligt vatten, för han tycker inte att det smakar gott med kaffe till så fina mackor.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

14 kommentarer:

attis sa...

Så snygga ni är i era nya glasögon. I dag har vi haft sol och blåst. Håret har stått på ända här oxå. KRam/attis

attis sa...

Inte ska du tacka. Jag tycker det är intressant. Det är underbart med dessa minnen man har från barndomen. Min morfar rökte pipa och den doften glömmer jag aldrig. Kramiz/attis

yvonne sa...

Godmorgon 1 Ni ser bra ut i era nya glasögon !!!... Du får köpa bullar och gå ner i kolonin och bjuda på så får du träffa Baloo. Ha en bra dag morgonkram!

Anonym sa...

Fantasin flödar över laxmackan!!!!
Fina brillor!
Hoppas ni får fint väder i helgen!

Anonym sa...

Hej du..Ja Eleonora är ett gammalt fint namn,jag känner en som stavar Elenor,lite förenklat..
Det är lika med min ena bror,han har "Aggresiva" glasögon,som var skitjobbiga i början,men han börjar vänja sig,men det har tagit tid.Haé Kram.

Ama de casa sa...

Snyggingar i nya snygga brillor minsann! :-)

yvonne sa...

Får du tillfälle så testa denna bastu. .Ha en bra dag !Kram!

Anonym sa...

Jag har aldrig hört det tidigare,,Aggresiva,,men det passar ju bra,åtminstone till man blir van,,då kan dom få byta namn till Progresiva..Haé Kram.

attis sa...

nej vännen. Fyllde år gjorde jag i maj. Jag fickpresenter av barnen för jag vattnat blommor och tagit hand om vovarna. Blomman fick jag bara för att hon tyckte jag var snäll som tog med mej pojkarna på vovpromenaderna. Då jag var barn fick vi åka på sommarkoloni ute på landet. Där var oxå kor, hästar, höns, få grisar mm. Den härliga sommardoften glömmer jag aldrig. Kram/attis

Veiken sa...

Riktigt snygga glasögon på er båda. Det blåser hela tiden tycker jag. Det är nästan som om hösten redan är här, fast idag har vi g´haft en härlig dag! Kramar

Fenixmonas sa...

Så fina ni är och glasögonen gjorde er ännu finare! Kramiz

yvonne sa...

Tack! söndagskram till dej !!!!

Veiken sa...

Svar: Ja, det kunde gått illa med den simningen. Att vara 6 år och lita på sin storebror, som bara är tre år äldre. Lennart hade lärt sig simma veckan innan. Det var tur att deras mamma inte visste vad dom gjorde! Kram

Ama de casa sa...

sv: Visst blev det ett morgondopp idag igen! På sista bilden är jag låååångt ute i vattnet :-)