tisdag 25 november 2014

ONT I KNÄNA.

Min sambo Sibbe har genom nästan hela sitt liv tränat med tunga redskap. Det har gjort att hans knän är utslitna. Speciellt det ena. Så han är tvungen att använda knäskydd alltid. Det kallas för artros och beror på att brosket i knät är utslitet. Numera går han med krycka också. 

Han säger att det inte gör ont i knät, när han sover, eller när han sitter. Men han blir trött i knäna vid längre promenader. Så knäskydd är tvunget att använda. Nu har vi hittat ett ställe, som säljer knäskydd och andra skydd. Adressen dit är http://vulkanskydd.com. De har en hel del att välja på. Prova om du behöver något i den stilen.

Inlägget är sponsrat.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Va´ tråkigt!
Att träna för mycket har
konsekvenser, tyvätt! :(

Ruth i Virginia

yvonne sa...

Stackars Sibbe!!! Op är inget som kan hjälpa? Alltså nytt knä!!! .................SVAR: Oj det blev ju nästan en hel vecka! ha riktigt kul och mysigt!!! Kram!

Ama de casa sa...

Inte kul att ha ont... Tur att det finns grejer som åtminstone underlättar!

Anonym sa...

Vad är en sponsrad blogg? Får man betalt för att nämna vissa firmor på
bloggen?

Ruth i Virginia

yvonne sa...

Jag vet att det är ingen höjdare att byta ut knäet Jag fick göra det utan morfin,men jag klarade det! Waran kan de sätta ut en tid innan. Man får alltid väga för och emot! Funkar det med knäskydd så är det bra! Vattengympan hjälper mej mycket! Rörelser i vatten skadar ju inte! Nattikram!

Maria sa...

Ont i knäna är inte något vidare, blir ju lite hindrad från att gå hur långt som helst. Vilka söta hundar din dotter har, mysigt att dom kom och hälsade på.
Önskar dig en fortsatt bra vecka och en finfin 1:advent/kramen

Fenixmonas sa...

Hjälper det med dessa knäskydd så är det ju bra, annars återstår ju inget annat än operation. Kramiz

yvonne sa...

Godmorgon! Mina knän är mycket dåliga De opererade mitt v knä för 2 år sen. Jag tål inte morfin kommer i koma .Operationen görs med ryggbedövning,den klarade jag .Doktorn sa att det var en svår op för mitt knä var illa åtgånget..Men det är efteråt som jag bara kunde ta Alvedon .Jag har inte ont i mitt v knä.Vattengympa har nog er PRO också eller någon annan klubb. Vi har det i varmvattenbassängen! Ha en bra dag Morgonkram!

yvonne sa...

Eva och Hans var med på bloggträffarna som jag anordnade i Höör! Mitt V knä är bra nu,inget ont!! Bra initiativ till kalendern.Kram!

yvonne sa...

Tråkigt att ni inte har kunnat vara med på bloggträffarna.Då åker du iväg imorgon till den stora staden Stockholm.. Ha det så bra däruppe och hälsa kungen och Silvia! :-) Kram!