fredag 21 september 2012

De ofrivilliga turisterna.

På förmiddagen hade vi bokat in en fotbehandling till mig. Det var en födelsedagspresent från Sibbe, så det var därför jag skrev vi. Från början hade jag önskat mig fotbehandling bland fiskar, men ångrade mig och bad om vanlig fotmassage, för det börja bli jobbigt att ta hand om fötterna själv.  

Jag fick sitta en hel timma och bli omhändertagen. Det var gött. (Jag menar faktiskt gött). Det blev kaffe med havreflarn också. Tjejen som gjorde i ordning mina fötter var väldigt trevlig, så vi pratade en hel del. 

Bilden här under är tagen för lite drygt ett år sen, när jag hade fått en fotmassage i födelsedagpresent av Sibbes familj. Han hade också fått en sån present.
Efter det tog vi en tur upp till Välaområdet. Tyvärr har ju båda Expertbutikerna gått i KK, men den ena hade helt stängt idag, trots att det skulle vara total utförsäljning. Då åkte vi upp till den andra butiken och där var det köer minsann. Vi kom ju inte dit förrän klockan var ett bra tag över 12.
      
Men eftersom vi egentligen inte hade nåt speciellt önskemål, så struntade vi i det hela och skulle köra till ICA Maxi på Råå. Men den vägen vi hade tänkt oss att köra var stängd på grund av vägarbeten, så vi körde en väg till vänster, men det blev en verklig sightseeing, för vi kom långt åt skogen, innan vi hittade till vårt mål. Jag tror att vi körde minst en mil extra på omvägar.
Först köpte vi varsin fransk hotdog och åt, för då var det dags att få nåt i krävan. Sen blev det handla av och så körde vi hem, för det var inget annat att göra.
Jag var ute med Baloo ett tag i duggregnet, men idag så hade jag satt på mig ordentligt varma kläder och till och med stickade fingervantar. För jag kom ihåg gårdagskvällen, då det blåste och jag frös. Det ville jag inte göra igen.
       
Sen blev det TV på kvällen, Lasse Cronér med Dobidoo och sen Skavlan, som hade bröderna Palme som gäster och även Lena Ohlin bland andra. (Jag råkade skriva Skvalan, men ändrade mig).

Dagens Citat: 
Gör det viktiga 
inte det brådskande. 
Okänd.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
  Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

attis sa...

Go afton i stugan. Vad skönt att få fötterna omskötta. Här uppe i Umeå var det hiskeliga köer utanför Expert idag. Det räckte med att se via media köerna för att jag skulle hålla mej hemma. Hoppas det blev något bättre nu när jag bytte färg i bloggen. Ha det gott .
Kramen

Fenixmonas sa...

Så härligt att få fötterna omskötta! Det ser jag fram emot att få göra i Side!
Ge din röst till Biggan denna dag! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Härligt när andra sköter om fötterna. Jag går på fotvård ca var 8 vecka. Vilken långtur ni fick. Kram

ansepanse sa...

vad härligt med fotmassage :) franska hotdogs låter gott
mm, nu får man allt klä på sig ordentligt så att man inte fryser därute i den råa luften
jag tittade också på Doobidoo :)
Sv: nja, inte riktigt väckarklockan för jag går upp kl 7.30 varje dag :)
kramar och en fin lördag till dig

ansepanse sa...

Sv: jag har också en känsla av att vintern kommer att bli lååång och segdragen, jag är nästan rädd för den faktiskt
bamsekramar

ansepanse sa...

Sv: hela våren och hela sommaren tycker jag om, fast lite bättre sommar än den som var nu förstås :)
kramar

Augusta sa...

Gud så härligt att gå till en fotvårdare. Efteråt känns fötterna så lätta och sköna :)

Såg Lena Ohlin då jag besökte en under min jobbrunda igår kväll. Hon är väldigt vacker tycker jag.

Trevlig lördag!
Kram

Veiken sa...

Oh, så synd att du inte lät fiskarna göra dig fin. Jag är sugen på det, men jag vill ha ett utlåtande från någon först! Kramar