fredag 14 december 2012

Idag en härlig vinterdag.

I förmiddags blev jag finare i håret. Då färgade nämligen Sibbe mitt hår med henna. Jag hade faktiskt lång utväxt så det var verkligen på tiden. Det är ett lite äldre foto. Nu är håret mycket längre. Har inte klippt det på jättelänge.
 Sen åkte vi ut på Väla Stormarknad och där köpte jag en bok på Panduro. I den kan man läsa och se om olika tekniker i pyssel. Jag har tänkt länge att jag skulle köpa den, men det har inte blivit av förut. Så nu har jag lite läsning emellan gångerna jag pysslar.
Vi satte oss vid Schillers café också och drack varsin kopp kaffe och varsin jättegod macka. Den var saftig och fin med olika pålägg och sallader på.
När vi hade njutit färdigt av kaffet, så gick vi iväg och köpte en resväska istället för den, som gick sönder på hemvägen från Stockholm i somras. Någon hade tagit sönder en klämma, eller vad man kan kalla den, på undersidan av väskan, så klämman hade trillat av helt och hållet. Vi fick ersättning av butiken. Man skulle ju ha sagt till på flygplatsen, men vi såg det ju inte förrän vi kommit hem. Jag kan alltså rekommendera Biltema, att de tog emot väskan och gav oss pengarna tillbaka.
Idag har solen skinit hela dagen och det har varit hög och fin luft. Det är så här jag kan försona mig med vintern. Det är nästan så man blir danslysten.

Dagens Citat: 
I kärleken kan det vara bättre för oss att ta hänsyn,
 än att ta poäng. 
Leo Buscaglia.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kväller igen..Hjortron varma och glass är en höjdare,,jag ska göra en sås till pepparlaxen som vi ska ha till jul,,däri ska det vara hjortronsylt,,det blir första gången,, min syster gav mig receptet,ska bli spännande..du får höra mer efter jul..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Vi hade sol blandat med några små snöbyar igår. Trevligt hade jag iaf. Kram

Fenixmonas sa...

En kall klar dag här också igår med -15 grader...i natt har det gått upp till nästan noll och snön vräker ner här! Kramiz

Anonym sa...

Mors,,dom kakorna hade någon lagt ner mycket jobb på,lånade bilden på nätet,,Ska bli kul att prova syrrans recept på hjortronsås till pepparlax,det ska bli mitt bidrag till julbordet i Uppsala,,hur det blev meddelar jag sen..Haé Kram.

Nett sa...

Hoppas att boken ger dig det du vill, så skönt att ha fått håret fixat, jag köpte lite hårfärg här hemma så jag har då det är dags att färga igen :) Kram

Yvonne sa...

Ni har haft en bra dag igen läser jag..Du och jag valde samma pepparkakstrosor :-) Kram!

Anonym sa...

Hej du,,Jo men visst ska du få receptet,men först ska jag testa det på julbordet i Vreta,hoppas kunna bifoga omdömme från alla som är där..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja hur dom nu bar sig åt,,men bra trixat var det,,ja låten är fin..
Såsutlåtande kommer...
Nu har jag busväder igen blåst snöfall o noll grader,,Huvá..Haé Kram.

Veiken sa...

Idag lördag har ni inte haft lika fint väder,va? Här har det varit eländigt, men plusgrader i slutet av dagen.
Det är fin good-will för Biltema. Det är viktigt att vara rädda om kunderna och behandla dom väl! Kramar

Bibbi sa...

Halloj i stugan.
Vilken service av Biltema. Något att lägga på minnet.
Ut och fika är riktigt mys :)
Ha en fin tredje advent!!