tisdag 15 mars 2016

Några utflykter den senaste tiden.

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och tänker att berätta lite vad vi har gjort under några dagar.
Det här åt vi till exempel i Hyllinge Centrum. Det blev så, att vi körde dit, för vi var sugna på bakade potatisar. Den har var god i alla fall.  Kikade naturligtvis runt på Familia, som det också heter. Trots att vi redan hade ätit våra potatisar och var helmätta, så satte vi oss sen och drack kaffe och åt varsin budapestbakelse. Sen var vi faktiskt tvugna att bege oss hem för att vila magen lite.
En annan dag, när vi hade varit ute, så gick vi till den nya frisörsalongen, som har öppnat i vårt hus. Där blev jag klippt, för det behövdes efter allt liggande, så håret hade både växt långt och blivit risigt. Det blev ju faktiskt inte så dumt. Men jag hade ju önskat att håret skulle gått ända ner till axlarna. Man får väl trösta sig med att det växer ut igen.
Idag tog vi en tur ut på Råå och kikade på alla båtarna som låg upplagda i väntan på att de skulle komma i vattnet igen.
När vi kom till den här krogen, Ankaret, blev jag faktiskt sugen på årets första glass. Vi hade tur, för leverantören, Ängelholmsglass, var just på gång att försöka sälja nya till krogen för året. Så krogägaren blev tvungen att köpa in nya. Vi köpte varsin pinnglass med choklad och mandel på. De smakade riktigt gott.
Nr vi hade ätit våra glassar, gick vi en runda och kikade på hamnen och alla båtar , som fortfarande väntade på att komma i plurret. Så här ser hamnkontoret ut. 
Och här syns några upplagda båtar. Det var många fler av dem.

Nu har vi kommit till vår bil och skulle åka hem igen. Sibbe tog en bild på mig först.
Och jag tog en bild på honom också.

Jag har ju varit frånvarande rätt länge med mina inlägg, så jag hade faktiskt glömt bort hur jag skulle bearbeta mina bilder med beskärning och sånt. Men de får väl duga för den här gången.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron!
Vad fin du blev i håret!
Kul med lite utflykter och god mat. Jag har ju precis varit i Sverige så det har blivit lite god svenska mat såsom köttbullemacka och semla. Gott!
Ha det bra!

Marianne sa...

En riktig vårdag med blå himmel när ni tittade på båtarna :)
Jag beskär inte fotona så ofta, tycker det blir bra när lite av miljön är med.

Snygg frisyr och wow för färgen!!

Ama de casa sa...

Du blev jättetjusig i håret ju! :-)

Bakpotatisen så smarrig ut :-)

Marianne sa...

Ja det var synd på tuppen Ken det är sånt jag får vara beredd på eftersom de är fria på gården under dagtid.

Jag har alltid önskat att jag skulle våga sätta den röda färgen i mitt hår, men är för feg...

Kram