torsdag 19 maj 2016

Två dagar på en endaste gång.


Två dagar i rad. Det innebar, att vi gick en lång promenad i Stattena, som vår stadsdel heter. Sen var vi rätt trötta. Åtminstone jag, så vi hamnade på Stattena Sportsbar och åt lunch där. Sibbe är ju så förtjust i fisk, så eftersom det var tisdag, då de serverar fisk, så blev det så.

Det här är friterad spätta med fina potatisar, ärter och remoladsås. Och det smakade jättegott som vanligt och Sibbe slapp laga nån mat på kuppen.
På väggarna där har man en hel del foton av HIF-are, för att liksom hylla HIF-fansen. Det här fotot är taget av en gammal HIF-are och visar Standy Appeltoft. Orsaken att jag tog den bilden är, att Standy ser ut precis som min Pappa. 
Det var alltså i går. Idag visade man en fotbollsmatch mellan HIF och Östersund. Då ville vi gå ner till "vår" pub, för att följa den. Vi har inte tillräckligt med TV-kanaler, så vi kan inte se sånt.
Till matchen spisade vi HIF-burgare med pommes frites och drack rött vin till. Chefen rekommenderade oss, att dela på en burgare, för de var så stora, att det skulle bli lagom för oss.
Bilden är lite suddig, men den är ju tagen från TVn och jag ville ju visa hur en HIF-are är klädd på matcherna.
Den här bilden är tagen sen matchen var slut och jag vet inte vem, som är avbildad här. Klicka på bilden, så kan du läsa, vad Helsinborgs Dagblad skriver om matchen.

PS: Jag har fått svaret att han är Henke Larssons son, Jordan. Hur kunde jag glömma det? DS.

På puben satt bland alla andra ett par killar, som jag är vän med på Facebook. Den ene känner jag ända sen min tid på Reseguiden. Så det var kul att träffas igen. 

-Nu har kvällen blivit sen, så jag säger godnatt och sov gott till mina läsare.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

yvonne sa...

Godmorgon!
Håller med att det vara stora burgare!
Här är det 9,9+ Ingen sol och inget regn.
Ha en bra dag!
Kram!

Veiken sa...

Jag tror att det är Henke Larssons son Jordan som man kan se på bilden! Pappa upp i dan! Härligt att ni gottar er så! Vi måste leva medan vi lever! Kramar

Veiken sa...

Nu är det ett lätt vårregn här, vilket behövs efter all torka! Hoppas att det inte slutar riktigt ännu! Trevlig helg! kram

yvonne sa...

Det var snällt av Hebbe att ge mej tre kärnor.
ha en bra kväll!
God natt !
kram!

yvonne sa...

Rätt tjej vann Let´s dance tycker jag!
God natt sov Gott
Kram

marianne sa...

Oj...är Henne så gammal att han har en son i den storleken? Jisses vad tiden går.

Fisk i alla former är gott :)

Keam

marianne sa...

Oj...är Henne så gammal att han har en son i den storleken? Jisses vad tiden går.

Fisk i alla former är gott :)

Keam