lördag 2 juli 2016

FESTLIG INVIGNING.

Just det. Vår granne skulle ju ta över Puben i huset från och med idag. Dvs, hon ska arrendera stället framöver.
Det gäller det här stället. Vi brukar ju äta luncherna här då och då. För vi tycker att deras mat är så god.

Sibbe hade varit på Hemköp och handlat mat och när han kom förbi här, så stod Malin, som hon heter i ingången och sa till honom, att vi var välkomna efter klockan 6 på kvällen på invigningen.

Vi begav oss ut till Väla och där inhandlade vi en fin blomma med en kruka, för att hälsa henne välkommen. Den är som en buske med blåa flockblommor och kan stå både utomhus och inomhus. Jag googlade och fick fram att det var en hortensia. Bilden har jag lånat på nätet.
Här ser vi den förtjusande värdinnan, Malin, som hälsade oss välkomna med varsitt glas bubbel.
Det hade redan kommit en hel del folk, för en invigning är ju alltid trevligt att få vara med om.
Här ser vi flera av dem, som hälsade oss välkomna. Den lilla i mitten är ju Sibbes barnbarns barn, Amanda, som vi nyligen var med om hennes studentfirande. 
Vi fick varsitt glas bubbel, när vi kom och sen var det bara att rycka in på maten, som serverades i en buffé. Där var det mycket godis. Kan inte räkna upp allt, för det var absolut inte snålt.
Så kan vi se en liten del av de, som var med om firandet.
Jag är förfärlig med namn. Men den här goa tjejen brukar servera oss, när vi är där och äter lunch.
Vi fick sällskap vid vårt bord så småningom. Det är Amandas föräldrar. Han är ju Sibbes barnbarn Dennis och hon är hans fru Susann.

Vi gick när musiken hade börjat spela. Inte för att de var dåliga alls. Men det kändes så dags för oss gamlingar att uppsöka hemmet. Vi brukar ju säga, att vi har krypväg hem, eftersom vi bor i samma hus.
Jag spelade in en video, med orkestern innan vi gick, men lyckades inte lägga upp den på YouTube. Kanske det lyckas tills i morgon.

När vi kom ut, så var det flera gamla bekanta, som vi fick hälsa på och få lite snack med. Kul, när man ses för en gångs skull, när man inte har setts på några år.

Till vänster ser vi Sibbes X-svärson, Janne, Pappa till Baloos Matte. Hon var inte med, för hon och hennes Mamma var i Palma på en minisemester. Så är det våra gamla vänner, som vi brukade träffa förr. Nu var det faktiskt flera år sen sist. Kul att ses igen. Bilden är tagen utanför puben på uteserveringen.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

yvonne sa...

God Morgon!
Vad trevligt att ni var på invigningen!

Ha en bra dag!
Kram!

Ama de casa sa...

Så trevligt! :-)

Håller tummarna att det går jättebra för Malin :-)

Ha en fin lördag!

Veiken sa...

Invigningar brukar vara trevliga och ni har ju nära hem också! Väldigt mysigt av Malin att bjuda in till en invigning! Ska hon arrendera puben länge, eller bara över sommaren???
Kram

Anonym sa...

Skitmysigt verkar det som ni hade det,eftersom ni bor så nära är det ju en baggis att slinka in på Puben,,och lika enkelt att slinka hem..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja absolut musik är nöästan alltid en glädjekälla,åtminstone den musik man tycker om..Hårdrock och Rap har jag lite svårt för..Haé Kram..

marianne sa...

Vad trevligt att bli bjuden på invigningen, det ser ut att ha varit ett ordentligt partaj :)