lördag 23 juli 2016

Nu har det gått ett tag sen jag skrev något, så det är ju dags att visa lite av vad jag har varit med om.
Gissa vad det här kan vara! Den som får rätt får en puss av mig.
Vi har ju köpt tomatplantor, som vi har satt på balkongen. Detta är det första exemplaret, som har blivit stort och rött. Vi har inte nänts att smaka av den än.
Den här tomaten har inte fått färg ännu, men den har vuxit och blivit större än den andra.


Här kom det nåt annat helt plötsligt. Vi satt nämligen nere på puben och hade ätit en stoooor sallad, som kallades för, ja  vad var det nu? Det var massvis med grönsallat i botten och det var stekta kycklingbitar och små fyrkantiga bitar av rostat bröd. Så fanns det tomater och gurka i också. Jag försökte få Sibbe att komma ihåg vad det hette, men han kunde inte heller komma på det med en gång. Jag åt i alla fall upp allting, men Sibbe åt inte all grönsallaten. Det smakade mycket gott.

Till sallaten tog vi en flaska vitt vin, som var svalkande och gott. Salladen kallades visst för Waldorfsallad. Sibbe kom på det efter ett tag.


Som syntes, så drack vi kaffe med mjölk efteråt. Till det blev det Drambuie. På Systemet beskriver man det så här. Kryddig mycket söt, simmig smak med inslag av ljunghonung, aprikoser, kandisocker och örter. 

Det satt några bekantingar också vid nästa bord. De brukar också gå hit.


Jag tog en bild på Sibbe också, när vi satt och njöt vid bordet. Det var ju vackert och varmt väder, så man kunde sitta utomhus.


Från början var det en annan, som serverade oss, men hon slutade för dagen och då kom kära Amanda, som är Sibbes barnbarns barn och tog hand om oss. Hon tog nyligen studenten, men är duktig med att jobba extra också.


Här sitter hn vid vårt bord ett litet tag mellan varven.


När vi kom upp till oss, så passade jag på att ta en selfie med min nyaste klänning på.


Jag gissar att ingen kunde gissa rätt på min fråga. Så det är ju lika bra, att jag berättar att Sibbe satte ett par kärnor i jorden och de har vuxit upp till solrosor, som håller på att slå ut. Det har han gjort tidigare också.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

Marianne sa...

Jag hann ju inte svara att det är solrosen Sibbe satte ;)

Kan inte låta bli att säga det igen...du är sååå snygg

Ha en fin dag,
Kram