måndag 10 november 2014

NYTT GARN


Jag skrev ju i går att vi skulle åka till ICA Maxi på Råå för att se, om de fortfarande hade kvar av det garnet jag behövde. Det hade dom inte, men jag köpte ett annat lite mera spräckligt garn, som kanske kan användas till nån mössa eller så. När vi ändå var där, så inhandlade vi lite, lite, lite till. Och sen köpte vi varsin portion färdig sallad med rostbiff, potatissallad och en massa grönsallat. 
Det blev vår middag när vi kommit hem. Det smakade gott. Under rostbiffen låg grönsallaten. Vi kunde inte äta upp all den nån av oss. Sibbe sa att det var onödigt att ta så mycket av Pålsjö Skog i portionen. Det var praktiskt att bara skära av locket på förpackningarna och äta direkt. Det blev inte så mycket disk heller.

Så nästa anhalt, kommer nog att bli ICA Maxi i Hyllinge i morgon. Kanske, kanske, kanske!!!
Vi tänker försöka att se den nya utställningen på Tomarps slott. Hyllinge ligger på väg till Tomarp, så det blir ingen omväg. Fotot tog jag förra gången vi var där. 

PS. Jag har redan börjat sticka en ny likadan grej, som jag höll på med, med gult garn. Nu blev det av vitt garn i stället. Det fanns redan hemma. DS.


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

yvonne sa...

Den maten ser god ut! Kram!

Fenixmonas sa...

Det där såg gott ut! Kramiz

siitawelamsson sa...

God morgon. Ja du tänk vad vi får flacka för våra garner. Tänk om allt hade funnits i närmsta affär. God mat. Idag ska jag åka till Frövi för dotter ska hjälpa mej att fålla upp mina nya byxor, hon har min symaskin. Ska på Blogg- fb träff på söndag i Örebro. Kram

yvonne sa...

Godmorgon! Man lär sig alltid något nytt. Visste inte att K-vitamin var farligt när man tar Waran.Ni är duktiga med Baloo ! Ha en bra dag vänen!

yvonne sa...

Hej! Ja man har fått många goa vänner genom bloggen. Många av dom är guld värda.. Ha det så gott Sibbe och du! Kramen!

Ama de casa sa...

Såg smarrigt ut! :-)

Anonym sa...

Kväller..Ja garn och kultur på en och samma tripp,,kan inte bli bättre..
Ja det var nästan som på fallens dag i Juni,då brukar dom släppa på fullt ös i fallet,,men nu i november,mysko..Haé Kram.