torsdag 29 januari 2015

GLAD IDAG

Sibbe väckte mig klockan 7 i morse. Det var tvunget, för jag skulle gå till doktorn på min årliga kontroll rätt tidigt. 

Vi har ju fått en ny doktor, sen vår "gamle" hade pensionerat sig. Den nye var barnledig i SOMRAS och kom inte igång förrän i HÖSTAS. Nu är det VINTER och han gör skäl för sitt namn. Doktor Vinter. Han är ung, mycket noggrann och ambitiös. 

Jag hade ju råkat ut för både en TIA och en infarkt i andra halvan av förra året. Så han kollade mina recept mycket noga, så han kan följa med mitt tillfrisknande. Lyssnade på hjärtat och tog prov på blodtrycket. Allt var bra. Tack och lov!
             
Jag har ingen bild på min doktor, så jag lånade den här hos Fråga Doktorn på SVT. Det är ett program vi följer varje vecka. (Det blir så trist helt utan bilder).

Så händer det inte mig nåt nytt, så kan jag kalla mig för frisk igen. Har ju inga besvär alls med hjärtat längre och pillar i mig mina piller varje dag.
Det här är min senaste så kallade Pytt i Panna. En sjal. Jag har haft svårt för att få "tallriken" tillräckligt bred, men nu har jag lyckats. Den kommer att bli go´ om halsen till exempel till jeansplagg. Det är sånt jag pysslar med för det mesta, när jag är hemma.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

yvonne sa...

Godmorgon!Den sjalen ser skön ut! Så spännande att ni gjort en kalender! Ha en bra dag! Morgonkram!

siitawelamsson sa...

God fm Ska snart sy ihop det jag stickat till en vän som blev farmor förra måndagen till en kille. Stickar även på en vovvetröja. Så bra att du är frisk nu igen. Kram

Ama de casa sa...

Vad skönt att du klarade "besiktningen" utan anmärkningar :-)

Anonym sa...

Hej du..Ja så sant..Tänkte inte på det i morse..Grattis på namnsdagen..Haé Kram.

yvonne sa...

Ja och när man slipar till ojämnheterna så blir det en sån fin facett som ljuset tränger igenom! Kram !

yvonne sa...

Du är en klok kvinna! nattikram!