torsdag 1 januari 2015

NU ÄR DET ÅR 2015.

Jag har hållit tyst ett tag, men nu ska jag berätta lite igen.

Som synes på mina bilder hade vi ju faktiskt både snö och vackert väder en dag. Se på röken från skorstenen på Zoégas kaffefabrik. Den ligger nästan ner. Det är Ängelholmsvägen, som vi ser från vårt fönster.
 Det är på den här parkeringen jag har brukat promenera med Baloo ända tills jag råkade se ovanför grinden att det var förbjudet för obehöriga att gå in. Så numer håller jag mej inom lagens gränser.
 På nyårsaftonen var vi nere på Hemköp och skulle hjälpas åt att inhandla vad som behövdes till kvällen. Redan på morgonen kände jag mej yr i mössan och när vi var och handlade kände jag mej värre och fick sätta mej och vila tre gånger om. 
 Men Sibbe kom på, att det nog kunde bero på att jag hade mycket lågt blodtryck, som jag fick reda på, när jag var på återbesök hos doktorn lite före jul. Hon sa att jag hade ett bra blodtryck, men att det var lågt.
 Jag måste ju visa tulpanerna vi köpte också. Det känns nästan lite vårlikt, när de första tulpanerna kommer i butiken. Jag vet inte hur många gånger Sibbe har berömt dem, för att de håller sej så fina. 
Idag var vi ute på en rätt lång promenad och jag mådde alldeles utmärkt bra. Ingen yrsel alls utan jag gick snabbt och kände det gott. När vi sen kom till Hemköp blev det lite handlande av igen. Vi köpte nya krokusar, för de gamla vita hade vissnat ner. Nu blev det blåa i stället. Jag bytte kvickt i min "Julgrupp" som jag själv har planterat.  Amaryllisen har hamnat lite på sniskan bara.

Ja, så var det plötsligt ett nytt år, som heter 2015. Bara jag kommer ihåg att skriva rätt i fortsättningen, för det brukar vara svårt vid årsskiftena. 
Så önskar jag alla en god fortsättning på det nya året och hoppas att det ska bli ännu bättre än de förgångna åren.Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

JaanaM. sa...

God fortsättning på er!

Ama de casa sa...

God fortsättning till er också!
Kram

Nett sa...

Kan ju säkert ha varit lågt blodtryck, eller om du hade ätit dåligt och haft en släng av lågt blodsocker. Fin bild på dig i snäckskalssjalen. God fortsättning in på 2015 :) Kram

yvonne sa...

Kan ju vara att du hade lågt blodsocker!!................Du ... det kan ju vara så att pippifåglarna har ont i huvudet för att de har firat för mycket! Kram!

Anonym sa...

Hej du,God Fortsättning..Ja vi hjälps väl åt till att göra det bästa av 2015..
I dag blir det nog rödspätta på min tallrik,tror jag..
Jag tycker som du,,Tullpaner minner om en kommande vår..Haé Kram.

Maria sa...

God fortsättning till dig också. Skönt att du känner dig bättre igen, kan vara otrevligt med sådana där yrsel attacker. Visst är det härligt fint med en bukett tulpaner, som en föraning av våren.
Ha en fin dag/kramen

Veiken sa...

Tulpaner...ljuvligt! Det luktar lite vår om det!
Ha det jättebäst och låt bli att bli yr i mössan! Kramar

Anonym sa...

Kväller..Jag tror jag klarar mig med endast läsögon,jag behöver dom bara när jag sitter vid datorn eller läser en bok/tidning..
Ja kyckling är gott kan ju varieras hur mycket som helst..Haé Kram.