tisdag 13 juli 2010

Lättjefull dag.

Igår hade jag ju tvättstugan och blev inte färdig att lägga in tvätten med detsamma. Så det fick vänta till i dag. Inte iddes jag det på morgonen heller, nej då! Det blev inte gjort förrns på eftermiddagen.

Vi hade för oss att åka till Ängelholm idag och flygplatsen där för att boka flygbiljetter till Bromma, när vi ska upp till Stockholm och fira min yngste son, som blir 50 år. Sibbelins yngsta dotter och hennes man har köpt ett nytt hus, så det får vi ju inspektera också. Så kommer jag att träffa nästan hela tjocka släkten. Det ska bli SÅ trevligt.

Vi kom inte iväg till Ängelholm, så vi bokade resan på nätet istället. Det var första gången med inrikesflyget, så det kändes lite pirrigt, innan vi var färdiga. Man behövde inte lämna ut några kontonummer, som Sibbelin har bävat för. Det gick att betala genom banken direkt.Vi ska ju resa till Palma Nova på Mallorca till hösten och vi var där förra året på våren och har så fina minnen därifrån. När vi kom hem gjorde jag en "film" på YouTube om Son Matiasstranden , där vi kommer att hålla hus mycket i år också. Men då bodde vi på ett annat hotell, så vyerna har tagits mycket från vår balkong där. Just det. Nu blir det filmvisning igen. Tyvärr fick jag inte med musiken i hela filmen av nån anledning men det låter trevligt i början i alla fall.


Det här är Platja Son Matias. Där kommer vi att vistas många gånger under resan. Så kommer vi att promenera förbi där på väg till olika ställen.

Det är fortfarande varmt och klibbigt efter regnet och åskan, men temperaturen ligger på lite behagligare nivå nu. Solen har faktiskt börjat skina lite igen. Så det blir nog en fin kväll skulle jag tro.

Dagens Citat:

Den som inte gör dumheter som ung,

gör det som gammal.

Svenskt Ordspråk.
-------------------------------------------------------------------------------------------


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

6 kommentarer:

Vickan sa...

Mallorca var härligt! Dottern och jag pratade för ett par dagar sen om att åka tillbaks igen nästa år. Vi får väl se.

Siita sa...

God morgon. Regn o åska i går kväll. 66 mm regn. Hoppas att få komma iväg till vintern på någon resa. Kramar

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Nu har jag sett filmen...missade staetknappen igår...hihihi...Fina bilder! Kramiz

Diana sa...

Massa resande du har framför dig, härligt! Inte illa att ha en son som är 50, jag tar en vild gissning om att du är i min mormors ålder då och du verkar vara lika cool som henne. Hon har inte lika bra grepp om datorn som du men har lärt sig tillräckligt för att kunna spela spel *skratt*
Jag tar också en vild gissning att du är skåning, själv bor jag i hgb.

Sv: Tack för tipsen till orkidéen! Men varför hjälpte du Gun med? Allt är tillåtet i krig och kärlek och nu har du hjälpt fiendesidan med! ;) ;)

Hörni sa...

Vad kul att åka till Mallorca! Det är full fart på dig må jag säga.:D
Jag läste i din presentation att du designat och sytt upp egna kläder till din butik. Vad kul det verkar, jag blir riktigt imponerad.:)

Sv: Tack, vad gulligt av dig att hjälpa både mig och Diana.:) Kram

Anonym sa...

jag¨kommer nog att göra dumheter hela livet..
kram