måndag 12 juli 2010

Utmattad.

Just nu så har vi fortfarande 28 grader varmt, när jag skriver det här. Det väntas åskväder sägs det. Jag har haft tvättstugan idag också i värmen. Därav överskriften.

Plötsligt fick jag syn på att det finns en filmikon där jag skriver. Det har det inte funnits förut, så jag försöker väl med nåt, som du kanske kan gilla.Det ska bli spännande att se hur det blir. Den ikonen har jag läst om, men den har inte funnits hos mej tidigare. Så jag mejlade och berättade det. Då har man nog tittat efter och rättat till det. Det tar en tid innan filmen är laddad.

Det är en "turistfilm" om Helsingborg, som jag själv har gjort. Det är enbart foton, som är sammankopplade med varandra. Men det finns inget ljud till den. Det har jag i andra filmer. Du får kanske se nån annan så småningom.

Eftersom det väntas åska slutar jag här, för det tog längre tid än beräknat att ladda upp filmen. Åskan hörs nu i bakgrunden.

Dagens Citat:

Livet är som att cykla.

För att hålla balansen måste du vara i rörelse.

Albert Einstein.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

3 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Kunde inte se filmen! Här blev ett fruktansvärt åskväder i natt...nästan tropiskt! Jösses vad det small och regnet öste ner! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Här har vi blivit lovade regn o åska i em. Hoppas det. Kramar

Stattinskan sa...

Det blev alldeles fantastiskt även utan ljud :-)