onsdag 25 april 2012

Aprilväder som vanligt.


Idag har vi varit i Ängelholm igen. Vi hade ju beställt tid för att kolla bilen och byta till sommardäcken. Vi hade köpt varsina två wienerbröd, för det finns ingen servering i närheten, men företaget bjuder på kaffe. Vi fick sitta där rätt länge och vänta tills bilen var klar. Om nån vecka ska vi till Bilbesiktningen och då vet vi att bilen är OK redan innan. Inga fel, så det behövdes inga reparationer på den. Jättebra.

Sen körde vi till ett nytt köpcentrum och kollade lite. Det blev bara hos Willys vi handlade lite, sen åkte vi hem igen. Det regnade hela tiden medan vi var borta. Det kunde varit det nyöppnade i Ängelholm, men det är det inte, för bilden har jag "lånat"! från nätet.
          
När vi kommit hem och det var dags att gå ut med Baloo, så kikade solen äntligen fram. Det kändes skönt, för det har varit så mycket regn och dimma på sista tiden, att man blivit uttröttad på det. Men det är väl sånt som kallas för aprilväder. Ömsom hit och ömsom dit.


Dagens Citat:
Ju mer man tänker,
desto mer inser man
att det inte finns något enkelt svar.
Nalle Puh.
******************************************************
 Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Här är då vädret stadigt som en gammal häst...ingen sol, bara moln o regn. kramiz

Sand mellan tårna sa...

Snart är april över och med maj hoppas vi solen kommer visa sig betydligt mer hos er.
God morgon!

Vicke sa...

jag vill ha sol nuuuuuu
ha en fin dag

attis sa...

Gomorron i stugan. Dessa madrassöverdrag är ett elände. Skönt ändå när det är gjort. Willys är bra. Ha det bäst.
Kram

Nillas Trädgård sa...

Här är likadant. Just nu uppehåll, men det har regnat massor.
Ha en fin dag!

Veiken sa...

Det har svajat betänkligt idag. Lite sol,massor av regn och så har det börjat på nytt igen. Fåglarna är i alla fall glada! :) Kram

Nett sa...

Nog har det regnat även här, en massa och jag blir såå less på det, man vill bara slänga sig under täcket och sova bort allting. Kram

Sussi sa...

Härligt att solen tittade fram lagom till promenaden :)

Smart att titta igenom bilen innan besiktning. Att få ombesiktning är inte kul. Inte för jag vet personligen då jag klarat mig från att få ombesikting hittills. Men jag kan tänka mig att det är det ;)

Sv. Man blir glad av att läsa hennes böcker..

Kramisar

Mita sa...

Skönt att få bilen fixad. Ja vilket jädrans trist väder med detta eviga regnande.Även om dagen börjar fint så kan man vara ganska säker på att regnet hinner komma innan kvällen.
Nu går vi snart in i Maj så hoppas,hoppas vädret där blir bättre..
Kramiz*

Maria sa...

Skönt för er att bilen e fixad. Jag skall också in fram i maj tror ja de va men mitt åka får säkert ombesiktning. Här har också varit lite aprilväder men inte så farligt tycker de e ganska så skönt.
Kramizar och ha en skön helg