lördag 2 februari 2013

Det var en lördagsafton....

Så här fint skulle jag vilja att min sida såge ut med rosor på sidorna. Men jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få den här bakgrunden. Jag får väl nöja mig med den jag har ett tag till. Så skulle jag vilja kunna ta bort eländet högst upp, som ligger kvar hela tiden man läser i bloggen. Jag har försökt på alla sätt och vis, men hittar inte rätt, så jag kan ta bort det. Jag vet ju faktiskt var jag lade in det, men det ser ut att på nåt sätt blivit permanent.
I dag har det blivit lite städning här och var i garderoben och mera till. Jag håller ju på att plocka ihop till semestergarderoben. Skor har jag och annat med, men nån ny grej, skulle sitta bra också.
En som sitter bra är Baloo. När jag gick min runda med honom i eftermiddags, så ville han inte följa med upp från hissen i hans trappa, utan jag fick stå i dörren och kalla på honom. Jag skulle vattna blommor och ta vara på posten till Matte. Det tog ett bra tag innan han kom in i lägenheten. Sen följde han mig faktiskt runt lite grann, till skillnad mot förra gången då han bara satt still på dörrmattan och vägrade flytta sig. 
I kväll blev det Melodifestivalen, men det är ju knappt att man vågar berätta det. Jag läste nämligen bara dåliga recentioner på FB. Jag tyckte om de två som gick vidare till finalen. Annars var det inte mycket att hurra för.

Sen har jag varit ute med Baloo en gång till för att det skulle vara sista gången för natten. Sibbe har varit ute med honom, först på morgonen och en gång på middagen, så vi delar på honom i all vänskaplighet.
PS. När jag kikade in på min sida, så verkar det ju faktiskt att det där, som jag retade mig på längst upp är borta. Hoppas att det inte är en tillfällighet bara! DS. Redigerat.


Dagens citat: 
Ett gott omdöme får man av erfarenhet 
och erfarenhet får man av dåligt omdöme. 
B. Le Patner.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Jag blev så paff att det inte dök upp idag. Har du Ewaz som vän på FB? Hon är duktig med datorn. Hon har lagt min bakgrund. Kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Jag tror att du får rätt på bloggen så småningom.Ha en bra dag! Kram!

Yvonne ♥ sa...

Jodå! Det finns hästar som är kloka.Jag tror att du har tryckt på något så att det högst upp har försvunnit. Jag har inte samma blogg så jag kan inte hjälpa dej. Men jag tror att du klurar ut det så småningom. Kram!

Yvonne :-) sa...

Bra att du klagade.Då kanske det andra också fixar sig Kram!

Skruttmärtha sa...

Vad busig Baloo var, han känner på sig att matte inte är hemma.
Ska du ut och resa?
Fina rosorna är som du vill ha på sidorna.
Såg också på melodifestivalen Jag gillar oxå dom två som gick vidare.
Tack Halo hade jag inte en aning om att det hette. Tog en annan bild med mobilen när jag var ute var så fint att se solen.
Min man är vitvarureparatör. För många år sen var han hemma hos Anna Wahlgren och jobba. Han sa att det var så skitigt hemma hos henne.
Är din sångbok orange?
Men lilla pluttan inte mena skruttan att du var en ost, mena det är enda gång man talar om ålder. Så det kan bli.
Jag har stickat så mycket till alla andra men i höstas så blev det raggsockar till mej.
Ha en riktigt bra dag.
Kramar från Gun-Britt

♥ Sojka ♥ sa...

sv: haha jaa tänk om man hade sån tur men sonen blev sjuk men inte av den anledningen. ;)

Skruttmärtha sa...

Hej hopp min sköna
Än kan vi inte dansa i det gröna.

Vet du jag bjuder på mina stavfel vill inte vara med om att allt försvinner när man förhandsgranskar.

När dom fjutta på 4H gården så blev man rädd när man vakna mitt i natta av brandröken. 4H gården fågelvägen är ca 700 meter.

Buhu kommer ju att sakna dina fina inlägg i hela tre veckor. Önskar gubben och dej fina veckor med mycket gott att stoppa i magen när ni semestrar.

Kika bland mina mönster hitta ett som är gammalt med hjälmmössa, små vantar och halsduk. Halsduken är sån där bra som man ej ska knyta.

Jag har stickat många hjärtevärmare genom åren och givit bort går du in här så kan du se den på min metroblogg jag hade från början.

http://metrobloggen.se/voila/en_hjartevarmare/#comments

Jag tycker det är så fina bilder i sångboken. Nu kom jag på en sång som hette: Skatan gick på gatan.

Ha en bra dag.
Kram från Gun-Britt