lördag 4 oktober 2014

INKÖP

I går var jag på stan och hälsade på hos vännen Siv ett tag. Tog några foton, så här kan du se lite vad hon har hos sej.
 Den här gråa capen har päls på kragen och runt hela vidden. Jag blev förälskad i den för enkelheten och möjligheten att svepa in sej varmt i den kommande kalla vintern.
 Så gillade jag den här spräckliga jackan också.  Även den ser ut att kunna värma kroppastollen i kylan.
Så var den här jackan tuff till de här mönstrade byxorna. Lite av min stil igen.

Sen jag hade varit där gick jag in till grannen. 3. Jag behövde hjälp men min nya telefon, som jag bytte till förra veckan. Jag hittade inte Facebook i den, men hade det i den enklare varianten jag hade tidigare. En kille skulle hjälpa till, men det tog låg tid och inte hittade han Facebook för det. Inte förrän i dag, då jag började pilla lite hit och dit på phånen. Det är ju inte nödvändigt för mej egentligen, för jag använder mej helst av datorn, när jag kollar runt på nätet.

I dag har vi varit på Rusta och rustat oss med lite tvättmedel och liknande. Jag såg ett repknyte, som jag tyckte att vi skulle köpa till Baloo. För det gamla repet han har är nästan utslitet.
              
Bilden lånade jag på nätet förstås, för den här skylten har jag inte fotat själv.

När vi kom hem, stannade Sibbe  med bilen utanför porten, så jag kunde bära upp alla varor till hissen. Det var tungt, efter att vi hade handlat på Rusta och Coop och sen en flarra  på Systemet. Så när jag öppnade dörren kom Baloo  farande och vispade runt med svansen som bara den. Han gillar ju inte att vara ensam hur länge som helst. Så det första jag gjorde var att plocka fram repknuten eller vad man kan kalla den. Han bara glodde på den och gick och la sej att sova igen.

Men det lustiga var, att när Sibbe  kom från garaget, så det första Baloo gjorde var att hämta repet och visa Sibbe det. Han är ju bara för goooo.
          Hundleksak, dragrep Så här ser dragrepet ut, som de kallar det. Bilden lånad från Rusta. Men jag tycker att det ser tjockare ut på riktigt.
Så här ser Baloo ut, när han har dragkamp med "Morfar". Men det är ju med kopplet här.

Matte kom nyss för att hämta Baloo och han blev helt till sej, när jag sa till honom att visa repet. Han for in i stora rummet och halkade runt på mattan innan han for tillbaka till Matte för att visa den. Han var så uppspelt att han till och med skällde på henne. Annars när hon hämtar honom senare och vi kanske har gått och lagt oss och släckt, så hör vi absolut ingenting av dom båda.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Helt klart så blev han ju riktigt glad för dragknutrepet! Telefoner är inget för mig att se i, jag måste ha stordatorn. Kramiz

siitawelamsson sa...

Go´morron Gilla. Mulet här idag. Han är för gullig Baloo. Den grå capen gillade jag med. Kram

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Hihi kul att han uppskattade repet trots allt:)
Han är så fin.

Veiken sa...

Baloo kommer att ha mycket roligt med det repet! Han måste nog kika in det och vänja sig vid det först! Kram

Ama de casa sa...

Du kunde ha fått en rusta-skylt bild av mig - jag har hur många som helst :-D