söndag 7 december 2014

STOCKHOLMSRESAN FEMTE OCH SISTA DAGEN.


Tisdagen blev min sista dag i Stockholm och min yngste son, Lasse, körde mej till min äldste, Bosse. Han ville umgås med mej den här dagen. Killarna hade olika åsikter om vart vi skulle ta vägen, så jag blev ensam med Bosse. Han ville köra till Gustavsberg med sin fina bil. Jag hade aldrig varit där, så så blev det. 
 Han som så många av mina anhöriga ville bjuda på lunch och det låg en pizzeria alldeles intill där han hade parkerat. Jag kikade på deras matlista utanför och kände att det nog inte skulle smaka illa med en kycklingpasta. Åh, så rätt jag hade. Den smakade alldeles utmärkt.
 Men sonen tog en biff med pommes frites. Det ser ju gott ut, men jag hade inte så stor längtan efter pommes frites. Det var bara det att jag tyckte lite synd om dom på pizzerian, för det var bara vi två från början. Men det kom flera. Jag var i alla fall glad för deras Dagens Rätt. Men Bosse hade velat bjuda på ett flottare ställe.
Sen gick vi en runda runt fabriksområdet i Gustavsberg. Det här verkar vara kontorsbyggnaden där. Det fanns en söt liten presentbutik i området också. Men jag lyckades behärska mej, att köpa nåt.

Sen körde vi hem till Lasse, för jag skulle få åka med Bosse till Bromma på kvällen. Min resväska var kvar där. Han åkte hem igen, men hämtade mej, så jag kom i rätt tid till flyget. Det var nya rutiner att komma iväg, sen jag var där sist. Så jag fick lite hjälp av en tjej, så jag kunde logga in mej och bagaget. Sen blev det adjö för den här gången.

När jag kom in i avgångshallen stod det att flyget var 10 minuter försenat. Men det blev nog lite mer. Väl i Ängelholm, så tog jag flygbussen hem. Den stannar hemma hos oss bara tvärs över gatan. Sibbe hade kollat upp, när bussen kom, så han och Jessica och Baloo gick ner för att möta mej. Jag blev skraj att Baloo skulle slita sej och springa rakt över gatan i all trafik. 

Men det gjorde han inte, utan stod kvar och var hellycklig att se mej. Det var ju ändå mindre än en vecka sen sist. Han gjorde krumbukter och skällde ut mej. Precis som: VAR HAR DU VARIT? Det blev lite kel med honom, sen gick Matte hem med honom och vi gick upp till lägenheten. 

Då var jag rätt trött efter veckans upplevelser men det blev rätt sent ändå. Så, när telefonen ringde 1/4 i 10 på morgonen väcktes vi båda av den.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

yvonne sa...

Ja sicken resa du har varit med om ... ...............Ja nu har det gått ett par timmar. Jag ser en deckare på 4an .Inte säkert att jag ser hela , jag brukar missa slutet för jag somnar .. Kram!

Anonym sa...

Kväller,,Mysigt att få en utskällning när du kom hem..
Jag gillar sushi,,det är sonen som lärt mig hur man gör och atttycka om det..Haé Kram.

yvonne sa...

Aha!! Sibbe har kontrollen :-)Kram!

Fenixmonas sa...

Härlig innehållsrik resa du hade! Så fint när allt blir som man tänkt! Kramiz

siitawelamsson sa...

Go´morron. Skönt att komma hem o sova i egen säng. Kram

yvonne sa...

Jag skojade att jag skulle behöva fler ögon för att hinna med att se allt på Ikea.. Oliwer har storlek 46 .. Kram!

Anonym sa...

Hejsan..Jag har aldrig mött eller hört talas om någon Virginia i min närhet..
I dag har jag en strålande sol,inte ett moln,än så länge,,+6,1 nu på solsidan..Haé Kram.

yvonne sa...

Japp... Kram!

Ama de casa sa...

Vilken härlig tur, och vilket underbart mottagande på hemmaplan :-)

Veiken sa...

Det är otroligt smidigt med flyg. Jag gillar att åka tåg, men man vet ju aldrig när man kommer fram. Dina släktingar tyckte säkert att det var mysigt att ha dig uppe i Stockholm! Kramar

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna tisdag! Kramiz

yvonne sa...

Solen ligger lågt nu ,så när man är ute och kör bil så får man solen rakt in i ögonen. Ha en bra dag! Kram!

Veiken sa...

Svar: Visst var det Thailand på mina julbilder. I år stannar vi hemma och firar! Utan snö ser det ut som! KRam