onsdag 18 mars 2015

DET GICK SNABBT TILL I DAG

I går var vi en runda först till lasarettet för en vanlig provtagning. Sen tog vi hissen ner till stan från Kärnans terass och gick runt lite.
Man är så duktiga inom staden, att man placerar ut såna här vackra blomster på stan nu.

Jag hade tänkt mig att hitta ett par svarta byxor, för de gamla, som i alla fall sitter bra, är lite slitna efter mycken användning. Jag har jagat nånting som liknar 
                    Bildresultat för Alla stjärtars byxa
Det var en sorts byxor som jag vet skulle passa mig. 
                                  http://www.alingsastidning.se/2008/01/minns-martinette-och-alla-stjartars-byxa/,
Klicka på bilden här så kan du läsa historien om dem. Det var i mitten på 1970-talet, som de slog igenom. Jag hade då min butik, Boutique Tre Hjärtan och hade då bland annat dessa byxor till salu. Det verkar i alla fall, som modellen blir populär nu igen. För Tilde de Paula som jobbar på TV fyras morgonprogram, har haft liknande modell på sig på senaste tiden.
Det här är jag, när jag står i Terrass-trapporna och gör mig till. Då hade jag just ett par Alla Stjärtars byxor på mig. Jag hade ett par i rött också. Vi var i flera butiker och frågade efter nåt liknande, men det fanns ingenstans.

Idag var vi uppe på Väla Köpcentrum igen. Först köpte vi sillfiléer på Coop Forum, sen blev det ett besök på Elgiganten, för jag ville ha hjälp med datormusen, för datorn jobbar dåligt med den.
Vad blev resultatet? Jag har ju sagt flera gånger att den gamla sköter sig inte som den ska, utan stänger sig lite hipp som happ. Det har ju Sibbe hört så många gånger, att när vi ändå var vid datoravdelningen, så kikade vi på nåt nytt förstås. Jo, resultatet blev att vi köpte den här datorn. Men vi ska åka dit i morgon med den här gamla och få hjälp med att föra över allt viktigt till den nya. Det var det jag menade, gick snabbt idag.

Efter det, så var vi och åt lunch på IKEA. Jag åt oxbringa, som jag inte har fått på evigheter. Gott var det. Sibbe tog fläsk-schnitzel, som är hans förtjusning. Båda blev nöjda.

Så åkte vi hem, Sibbe lämnade av mig hemma och körde vidare och ställde in bilen i garaget. Det ligger alldeles intill, där Matte och Baloo bor. Så han gick upp och hämtade Baloo med sig hem. Sen kom Matte och hämtade honom, när hon hade jobbat färdigt.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Veiken sa...

Det är synd när bra grejor upphör att tillverkas. Typiskt! Ni fick i alla fall en dag på stan! Kramar

Ama de casa sa...

IKEA? För mig är det köttbullar som gäller då :-)

siitawelamsson sa...

God fm Gilla. Minns väl dessa byxor, jag hade flera par. Fina tulpaner du fotat. Här uppe har vi kalla nätter än o till helgen har dom lovat snö, fast jag o många med mej vill inte ha. Kram

Nett sa...

Fräcka byxor, har aldrig hört talas om dem, men det var väl före min tid kanske. Hoppas att du får tag på de du är ute efter. Kram

Nett sa...

Och.. Länken till din blogg är helt felstavad inne hos mig ;)