måndag 23 mars 2015

DET HAR NÅTT NÅGRA DAGAR SEN SIST.

Och det beror på många olika saker. Jag har ju köpt en ny dator och jag lyckas inte att föra över bilder från min kamera till den. Så det blir lite innehållslöst tycker jag utan bilderna. Men jag kan ju använda mig av bilder, som jag har visat tidigare.

I dag, måndag, har jag tillsammans med de tre andra i styrelsen för Passionärerna varit i Staffanstorp och blivit intervjuade inför mannekänguppvisningen vi ska ordna på tisdag i nästa vecka. Det var en radioreporter, en tjej, som intervjuade oss för Guldkanalen. Vi fick berätta lite om oss själva och naturligtvis om Passionärerna. 
Monica överst är ordförande i vår ideella förening. Birgitta nertill är allmänt medverkande med idéer och sponsring. Ulla är sekreterare och jag, Gilla, är kassör. 

Intervjun kommer att sändas på onsdag i Guldkanalen, som är en lokalkanal här nere i Skåne. Första sändningen kommer i etern vid 6-tiden på morgonen och då lär jag i alla fall inte vara såpass vaken att jag lyssnar på radion. Man kan också vänta till lite senare. Klockan ½10 skulle nästa sändning vara. Hoppas bara att jag inte har skrivit fel tider, för jag skrev inte upp dem.

Det är Monica, som hade kontakten med reportern och har även lyckats att engagera henne till att vara "Kom fram och säj" på mannekänguppvisningen. 
 Dessa kalenderflickor, ska alltså vara påklädda och inte avklädda, som är vanligt, när man ger ut en årskalender. Den här är årsobunden, så man kan skriva in födelsedagar och andra återkommande saker, så man kommer ihåg vad som händer datum för datum.

Längst uppe till vänster, ser du Ulla och längst ner till höger ser du Gilla.

Vi som är fotade i kalendern, ska vara mannekänger i våra egna kläder, för det är inte meningen att vi ska göra reklam för företag, som inte sponsrar oss. Kalendern, som kostar 195 kronor, har vi lyckats sälja många av och vi har många medlemmar, som får betala en årsavgift på 100 kronor.

Vi har alltså varit så duktiga tillsammans med andra medlemmar, att vi ligger på överskott. För tryckningen och lite andra kostnader är betalda och alla pengar, som kommer in i fortsättningen, ska tillsammans med överskottet gå till cancerforskningen.

Dagens Citat:


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

15 kommentarer:

yvonne sa...

Godmorgon! Så spännande!!!Ska se om jag kan ratta in den kanalen!Du kommer att fixa den nya datorn!!!!! Ha en bra dag Morgonkram!

Nett sa...

Fina flickor :) Hoppas att du får ordning på datorn och kan lägga över bilder. Kram

yvonne sa...

Av såna små kickor får man veta sanningen! Kram!

Veiken sa...

Oj, så kul! Det är ju dessutom till ett mycket bra ändamål! Ni är verkligen duktiga och kreativa! Kramar

Anonym sa...

Kväller..Va härligt ni har det ni "Passionärer" hoppas det blir stort överskott till cancerforskningen,Hedervärt..
De fåglar jag har sett i dag är ganska vanliga ändå,Skraken är den första jag sett här nere,har sett den uppe i lappland i Västra Ormsjö tidigare..Haé Kram.

Anonym sa...

Okidoki..Men du jag tror att de flesta "Gråsparvar" som du ser är Pilfinkar..
Säger bara "Respekt" till er alla Passionärer..Haé Kram.

yvonne sa...

Tvättstugan och jobb i datorn! Du måste vara totalt slut! Nattakram!

Ama de casa sa...

Kul att det har gått så bra med kalendern :-)

Bosse Lidén sa...

Då får du hoppas det var klockan tio du är med i radion. Jag tycker min röst är så ful i radion. Samtidigt är det spännande att vara med. Jag hade samma problem när jag köpte ny dator förra året. Det tog ett tag innan vi kom på hur vi skulle göra så att ex. vi fick ner dem till rätt storlek. Hoppas du har någon som kan hjälpa dig. Datorer ska bara funka. Kram Bosse

Anonym sa...

Bra reklam genom radion! Lycka till!

Veiken sa...

Det är redan onsdag och dagarna rinner iväg så snabbt så vi har svårt att hålla räkning på dagarna.
Fick du höra inslaget i radion?? Kram

yvonne sa...

Jag förstod att du var jättetrött.Nu får du en ny godnattkram!

Anonym sa...

Jag blev mätt o belåten av maten i dag,panerad blomkål är jättegott..Haé Kram.

Veiken sa...

Nu har du väl snart tränat färdigt på din nya fina dator! ;) Kram

yvonne sa...

Han älskar att klä ut sig! Kram!