torsdag 5 mars 2015

HIMMAVID.

Sist var vi ju i Landskrona, men idag blev det här hemma i stället. Vi hade ju förmånen att få passa Baloo idag. Matte har ju kunnat ha honom med sig på jobbet ett tag. Men nu är man på sluttampen, så de ska öppna den nya krogen för allmänheten på fredag. Klicka HÄR, så kan du se vad den heter och när den har öppet.

Det blev en god promenad på Noacks runda, som vi brukar säga. Vi kallar den så, för att vi brukade gå en viss väg med Baloos företrädare Noack. Vi träffade en man med en fin vovve av honkön. Baloo och hon kunde hälsa på varandra och sen fortsatte vi promenaden.
Nu såg vi vårens första krokusar ute i naturen också. Så kom vi fram till Stattenatorget och där satte jag mig på en soffa med Baloo liggande vid mina fötter, medan Sibbe gick in och handlade lite på Hemköp.

Då fanns den fina vovven utanför Netto, där hon stod kopplad. Hon skällde, ylade och  gnydde hela tiden medan husse var där och handlade. Hon var riktigt ledsen, det hördes. Baloo reagerade inte ens där han låg.
Han var mera intresserad av de här två.
Det var en bekanting, som passar dem och hon väntade på sin dotter, som skulle komma med bussen och hämta dem.

Sen blev det en god kopp kaffe med chokladmunkar till, som Sibbe just hade inhandlat på Hemköp.

Nu har vi dessutom kommit hem från kvällsrundan alla tre. Baloo behöver ju "läsa tidningen", vad som hade hänt vid parken, sen han var här sist.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Han är tydligen en snäll o lugn vovve, tur att han inte instämde i den andra hundens ylande! :) <3

yvonne sa...

Godmorgon!Inga krokusar har kommit upp här!! Hoppas att du har sovit gott! Ha en bra dag!

siitawelamsson sa...

God morron Gilla. Idag är det en förkyld Sita som skriver. Har inte varit så här snuvig på flera år. Så idag blir det en innedag. får kaffefrämmat vid 10 tiden, får se om hon törs komma in. Hon ska hit iaf o hämta ägg som hon beställt med oss. Ha en trevlig fredag. Kram

Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Så fin han är Baloo. Skulle själv kunna tänka mig att ha en hund i hans ras i framtiden.
Vad snäll och lugn han verkar vara. Inte stressa upp sig när andra hundar gnyr och skäller.

Ha en fin helg!

yvonne sa...

Såg en artikel om ormstjärnan! Kram!

Anonym sa...

Hej Gilla..Nej det är inte "Kälknul" Pulled Pork görs på färskt kött av olika slag,men Fläskcarré är nog bäst.Man tillagar den i ugnen i en gryta med lock,på låg värme under lång tid,väldigt enkelt,man blandar till en lag som slås över köttet på med locket,in i ugnen jag brukar ha den på ca 100 grader,,låt den stå i 8-9 timmar..Riktigt gott blir det.Haé Kram.

yvonne sa...

nu ska jag tippa i säng.

yvonne sa...

Jag har de flesta sångerna på CD Och det är inte många som har kassettbandspelare! Ha en bra dag! Kram!

Anonym sa...

Trevligt att se att våren kommit till södra Sverige!
Ha en fin helg!

Ama de casa sa...

Oj vad långt våren har kommit hos er :-)

Anonym sa...

Kväller..Ja det var nog låga odds på den saken..I dag testade jag med färskost som sushitillbehör,och det blev riktigt gott..Mello nu i Hälsingborg..Haé Kram.