torsdag 23 juni 2011

Slödag idag.

Egentligen hade vi bestämt i förmiddags att vi det vill säga Sibbe skulle färga håret på mej idag. Men tiden gick och vi blev aldrig färdiga till det. 

 Det här är en bild från Kos. Pelarraden ligger i ett område som kallas för Xisto. Klicka på bilden, så kan du se lite om vår resa dit då.

Jag håller på med att renskriva en resedagbok, som hade blivit liggande sen vi var på Kos senast. Så jag har faktiskt jobbat lite i alla fall.

Så i kväll gick vi ut en längre runda än vanligt. Det har blivit dåligt med sånt på sista tiden. Tyvärr! Motionen som vi fick tidigare, när vi skulle gå ut med Noack, ligger nere rätt mycket nu när han inte finns längre.


Vi hade fått inbjudan från Sibbes dotter att vi skulle fira Midsommar tillsammans i deras koloni. Men idag ringde hon och sa, att hon hade stukat ena foten, så hon skulle inte kunna ordna med mat och sånt. Som tur var så var det bara ena foten den här gången.

För ett par år sen så råkade hon trampa snett och stuka båda fötterna, så hon inte kunde gå nånstans alls. Nu har hennes man i alla fall hämtat kryckor, så hon kan röra sej hjälpligt, stackaren.

Vi kommer att klara oss ändå i morgon med att fira, kanske på Fredriksdal, där den här bilden är tagen en Midsommar. Klicka på bilden här nedan så kan du rösta igen även om du redan har röstat.


Den här bilden är med bland de foton jag tävlar med i Husman Hagbergs fototävling.

Dagens Citat:

När man står med båda fötterna på jorden,

så har man ofta bilen på bilverkstan.

Okänd.

********************************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Jag har ju en tävling också som pågår till den 30 juni. Klicka här och var med du också.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte hålla med om citatet,
har varken körkort eller Bil!
:)
Men lika Glad för det är jag,
och ønskar Er en Trevlig Midsommar!
:)
Kram
Stevie

Siita sa...

God morgon Gilla. Vilket bra citat, det stämmer på oss som har bil. Kramar

Fenixmonas sa...

Nej, jag säger som Stevie...det var inte gångbart på mig dagens ordspråk, jag har inte heller körkort! Självklart har jag idag röstat på din fina midsommarbild! Fast dansen här i bohuslän lär få göras i vinterkläder! Kramiz

Mi sa...

Önskar dig en riktigt fin midsommar Gilla! Kramar!

Anonym sa...

Hoppas du får en finfin midsommarafton trots ändrade planer!
Kram