onsdag 29 juni 2011

Tvättdag idag.

Det gjorde absolut ingenting, att det var vackert och varmt väder idag. Vi fick ju tillräckligt med sol igår. Då blev jag nog lite bränd, för jag är röd på bröstet. Helsingborgs Dagblad skriver att man ska sola med försiktighet. Klicka på loggan, så kan du läsa.

Jag var ju förberedd i morse att det inte skulle bli något särskilt att berätta om. Vem gillar att läsa att jag bland annat har skurat vår trasmatta till köket?

Så jag tänkte visa nåt annat. Jag tog några foton i morse innan jag gick till storms med tvätten. Först så hade jag ju bäddat rent i sängen och då tänkte jag visa att jag kan vara lite romantisk av mej. Jag gillar de här lakanen och köpte dem för några år sen för ingen penning alls nästan. Det är rosor på lakanen i en härlig nyans i rosa.


Nu har jag hållit på att ladda upp nästkommande bilder i nästan två timmar. Något har varit galet i systemet, men till sist lyckades jag i alla fall.


Jag vill bara tacka bloggvännen Margit Holm. Det var så enkelt att jag och några till gissade rätt på vad en bild hon hade lagt in på Facebook betydde. Alla som hade rätt fick pris. Så i går fick jag priset med posten med ett fint kort till också. Det är ju också romantiskt.


 Margit och jag känner varandra sen förra året, då vi båda var på Mallorca och Palma Nova samtidigt. Hon hade sin älskade Lasse med sig och Sibbe var förstås också med.

Vi träffades och hade trevligt tillsammans både i badet, där vi kastade tennisboll i vattnet och gick på restauranger på kvällarna. När de reste hem fick jag tennisbollen av henne och vi har fortsatt att kasta boll till varandra när vi badar i havet.

Tillägg: Det är inget halsband som nån har trott, utan ett hjärta, som man kan hänga på väggen, eller i fönstret.

Dagens Citat:

Vänskap utan förtroende är

som en blomma utan doft.

Det stod så på Margits kort jag fick.
*************************************************************************

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

I morgon är det sista dagen för min tävling. Anmäl dej här

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

9 kommentarer:

Siita sa...

Grant halsband. Kramar

Anonym sa...

Håller med om Dagens Citat!
:)

Tur Ni inte lapar för mycket sol!
:)

Kram
Stevie

Anonym sa...

Det ser så läckert mysigt ut i ert sovrum...... Det är verkligen fina ord du fick av Margit Holm... Ha det så gott. Kramar

carinasjolund sa...

Vilket vackert halsband :)
Kramen vännen♥

Fenixmonas sa...

Fina ord du fick! Här blir inte mtcket tid över för hemmet just nu, men jag skulle tro att arbetssituationen blir bättre i nästa vecka...hoppas i alla fall!
Jag arbetade extra i gatuköket först, men sen köpte vi det och drev det fram till hösten 1993. De två sista åren jobbade jag heltid i mitt yrke på dagtid och i gatuköket nattetid...Då var det allt mer jobb än idag!! Kramiz

Fenixmonas sa...

Visst blev det tatto i Side även denna gång! En liten colibri...Det kommer allt ett eget spel om det också! Kramen

wiper sa...

Ni har jättefint i sovrummet och vilken snygg sänggavel. Jättefint pris du fick av härliga Margit. Jag klarar inte själv av att sitta i solen för jag blir uttråkad ;) och jag har röda pigment så jag skall passa mig.

Ha en toppendag i dag också
kramar

Mi sa...

Härligt sovrum gilla. Jag har också varit i tvättstugan idag. Varmt var det men det är skönt med rena sängkläder.

Önskar dig en riktigt härlig sommar!
Kramar!

Vicke sa...

Fy på dig, har du tvättat utan att ta min tvätt!!
det var ett fint pris du fick, ha en fin kväll nu