onsdag 4 april 2012

Lite bus idag.

Jag skrev ju om en bok igår och berättade inget om gårdagen. Det var en vanlig dag, så det hände inte mycket mer än en liten promenad i kylan, så vi gick hem snabbt igen. På morgonen hade vi den här vackra synen vi sjutiden. Då var solen på väg att gå upp bakom fabrikstaken och det lyste så fint. 
  
Idag var vi på Väla köpcentrum för ett par ärenden. Jag skulle köpa knappar, tråd och sidenband. Det blev också kaffe vid en av de många serveringar som finns där.

Vi har ju våra ställen vi går till och hälsar på och har en pratstund med personalen. Bland annat en väsk-affär, där vi diskuterar resor och mycket mer.

När jag stod där utanför, så såg jag två tjejer, som satt på golvet på varsin sida av gången. De satt och låtsades ha en tråd emellan sig och lyfte och sänkte ”tråden” när folk gick förbi. Många såg ju att det var båg och gick rakt emellan dem. Men andra gick bakom dem eller stannade till. Jag var helt enkelt tvungen att fota tillställningen, för jag tyckte att det såg så kul ut.
Men se det var det nån som inte gjorde, utan kallade på vakterna för att de skulle skicka iväg dem. Så onödigt, för de skadade ju inte någon. Det var ju bara lite bus i vardagen. Jag gick i alla fall fram till dem och sa att de hade tagit fel på datum och att det inte var den 1 april idag.

När jag gick ut med Baloo idag, fick jag vara med om hans senaste kunskap. HAN LYFTE PÅ BENET, när han skulle kissa. Han har blivit stor gosse.

Dagens Citat:

Avsluta var dag
och var färdig med den.
Du har gjort vad du har kunnat.

Ralph Waldo Emerson.
*****************************************************  

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

9 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Ja vad gjorde det att dom satt sådär. Bara roligt att dom vågade. Tjejer nu för tiden brukar vara lite fega av sej o tycka allt är fjantigt. Nej fra för dom som törs. Tänk att han blivit så stor nu att lyfta på benet. Ha det gott. Kram

Fenixmonas sa...

Det där var väl rätt oskyldigt av tjejerna...folk ska då klaga på allting! Så nu är lille Baloo en stor kille! Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Vilket kul bus=) Men så typiskt att det alltid finns tråkmånsar som inte uppskattar lite kul i vardagen. Personen kunde väl bara gå runt dom.
God morgon!

Nett sa...

Härligt bus det där, själv skulle jag inte kunna sitta så och hålla mig för skratt ;) Kram

ansepanse sa...

mm, det tycker jag också var onödigt, vadå, de hade ju inget snöre emellan sig och då gjorde det väl ändå ingenting
och så har Baloo blivit en stor ponke :) det är alltid ett stort ögonblick tycker jag, kunde han hålla balansen hela tiden? jag kommer ihåg hur vingliga de första gångerna kan vara, vi har ju haft ett antal hanehundar
dagens citat tycker jag om :) och en fin morgonbild visar du också upp
ha en fin onsdag nu
kramar vännen

Carina Sjölund sa...

Tjejerna hade väl lite att göra skulle jag tro?!

Men nu har vovsen blivit stor, lyfter på benet :)
Söt trollet
Kramen rara du♥

ansepanse sa...

Sv: duktiga Baloo :) jag hoppas mycket på de här bärnstenshalsbanden för fästingar är ju ett otyg som kan orsaka svåra sjukdomar även på våra fyrfota vänner
kramar vännen

Augusta sa...

Så lillkillen börjar hitta sin identitet :) Allt går framåt.

Ja det var ju galet att gå efter vakterna. Lite skoj för man väl stå ut med :)

Kram

ansepanse sa...

Sv: mm, säg till Baloos matte att gå in på www.elvingsson.com och kolla på bärnstenshalsband till hundar :)
kramar och en fin kväll till dig