onsdag 16 maj 2012

Aday den 15de maj 2012.


Jag måste haft rätt igår, när jag skrev att det nog hade varit för många som hade gått in på Aday då. Nu är mina bilder med och om du vill se vilka det blev, så kan du klicka här. Det kommer att bli spännande att få se alla andra foton där. Det gäller foton från hela världen och de måsta vara tagna igår den 15de maj 2012. Klart att det skulle ta väldigt lång tid att kolla ALLA bilder. Men några kanske.

Jag fick nyss ett mejl därifrån som löd:
Thank you and congratulations!
Your photos are now part of history and will be persevered for generations to come. Until May 22nd we are gathering images from all over the world and processing them. On May 30th we will launch a completely new website featuring all submitted photos.
In the meantime, use your profile page to share your submission with your friends and colleagues or look at selected previews in our news section.
Se under Aday här ovanför.

Idag var vi hos Bilprovningen och fick ett svar att bilen var felfri förstås. Då var Baloo ensam hemma. Men nu på eftermiddagen kom Stina, Mattes kompis och hämtade honom så han får leka med sina tjejkompisar i Småland.
Dagens Citat:
Den som ingenting har att göra
är alltid upptagen.
Svenskt ordspråk.

*****************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Siita sa...

Trevligt att du fick med bilder. Här blir det bloggpaus nu. Kram

Sand mellan tårna sa...

Va kul att du fick med dina bilder :)

Fenixmonas sa...

Käckt, då är dina bilder med i historien! Jag hade som vanligt inte tid...Kramiz

Vicke sa...

det ska bli spännande att se på alla bilder som dom fick in, ha en fin dag nu

ansepanse sa...

Sv: boken är: Den nionde grottan, Maja har hela serien och den är till salu :)
det är inte jag som pratar för mig själv utan det är J :)
mm, den hyllan ska du vara rädd om
kramar

Nett sa...

Var inne och tittade på dina fina bilder :)

Jodå, jag vet vad de hyllorna användes till, det var därför jag skrev lådor. I facken hade de just de de behövde (typerna / bokstäverna) för att trycka ihop artiklar till en färdig tidning. Urhäftigt tycker jag, som har haft ett jobb på en tidning under en kort tid för hemskt många år sedan.

Kram

ansepanse sa...

Sv: :D det är ungefär som Maja beskriver böckerna, jag menar som din gubbe, att hon beskriver allting SÅ ingående och omständigt :)
kramar

Agneta sa...

kul att du fick med bilderna till denna värlsdomspännande händelse..jag läste om det dagen innan och tänkte att jag skulle vara med men så föll det ur tankarna igen!
kram

Nett sa...

Jag tycker de är jättefina dina bilder :) Jag har ju en garnhärva med som jag sätter garnet på och sedan vevar jag in den i maskinen.. förr satte jag härvan över stolsryggen och vevade in den för hand ;) Kram

Veiken sa...

Det retar mig lite att jag glömde bort det, men jag får njuta av dina och andras bilder istället! Kram

Sussi sa...

Baloo hade varit välkommen hit idag och lekt med Doris. Stackars Doris har så tråkigt när vi måste jobba med renoveringen. Hon vill ju leka ;)

Kul med foton som är bevarade för framtiden..

Ja, vi behöver verkligen åkgräsklippare. Vi har 4000 kvm tomt. Det lilla jag visade i inlägget är bara en liten del av baksidan av huset. Huset står mitt i och tomten går hela vägen runt..

Kramisar