tisdag 1 maj 2012

Fototriss del 175: Text i bild.

En annorlunda 1:a maj demonstration.
Visst är det tillåtet att demonstrera den första maj. Men det här gick väl ändå över gränsen? Skyltarna sitter på fastigheten precis över gatan från oss räknat.

Jag är absolut INTE nazist, men nog har det gått överstyr, när man kallar folk för hora och annat. Jag blev själv chockad över att man kan skriva så här.
Här kan du se flera bilder med text i bild. Klicka på loggan!Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Siita sa...

Nä något sånt här ska inte tollereras. Ut med dom jävlarna ur vårt fredliga land. Jag är inte rasist, men kommer kanske att bli. Kram

Vicke sa...

ja, då har det gått överstyr, ha en fin kväll nu

Veiken sa...

Fl fel fel, enligt mig i alla fall!
Bra triss annars! Kram

Annie sa...

Det verkar vara en arg demonstrant, dock i behov av lite svenskaundervisning ;-)

Sand mellan tårna sa...

Ja det är väl bara för mycket?! Såna ordval visar bara på noll intelligens enligt mig.

Karoleen Eckerbert sa...

Grova ord - det bör inte vara en rättighet. Demostrera har alla rätt till men man behöver inte ta till med sånt som är långt över gränsen! =)

jessica sa...

oj, jättearg demonstrant... skulle behöva ngn som lär ut hur man får folk att lyssna;) Fin annorlunda triss på något fult=))

Gammelsmurfen sa...

OJ detta var sannerligen en oväntad men samtidigt tankeväckande triss

Hanna sa...

Den här personen kan inte ha alla hästar hemma, plakaten visar bara okunskap och ilska, inte fakta. Gillar inte Ask och hennes regering heller, men ska man protestera ska man göra det seriöst och sakligt.

Intressant triss!

Sussie B sa...

En bra triss men med ett dåligt budskap. Måste vara någon som inte är riktigt som den ska på ett visst ställe i kroppen. Förstår att du blev upprörd.

Kram
Sussie B

http://pyssligasussie.blogspot.se/2012/05/text-i-bild.html