söndag 20 maj 2012

Söndag kväll med den goe Baloo.


Nu har vi fått tillbaka Baloo efter flera dar. Han blev ju hämtad i onsdags av Mattes kompis och fick följa med henne till hennes föräldrar nånstans i Småland.

Han har tydligen haft jättekul, med vovvevänner. Den senaste han fick träffa var en jättestor hund av rasen New Foundland, eller vad den kunde heta. Den gossen vägde 82 kilo, så Baloo som annars är rätt stor, blev som liten igen.
           
Bilden är lånad från nätet, för vi kunde ju inte fota doggen. När Stina kom med Baloo, så blev han jätteglad, att vi var där och han tuggade på min hand, för det är ett sätt för honom att säga: Jag gillar dej! Sen kutade han in till Sibbe, som satt i sin stol och svansade runt om honom.

Nu har Baloo börjat äta bättre också. Han har ju nästan vägrat äta ett tag. Det lär bero på att han har blivit könsmogen. Jag begriper mej inte på sånt. Men när han kom, så åt han mängder, mycket mer än han egentligen skulle ha. Skönt i alla fall att han tydligen har lärt sej att äta i sällskap av en annan vovve.
               
Just nu ligger han och försöker sova. Matte kommer ju hem från Cypern i morgon. Undras då om han blir lika skogstokig, som han blev när hon kom hem från Thailand i vintras.


Dagens Citat:
Rynkor ska bara visa
var ett leende har suttit.
Mark Twain.
*************************************************************

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Härligt att han fått matlusten tillbaka! Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Mysig avslutning på helgen. Han kommer säkert studsa högt och lågt av glädje när matte kommer hem.

Siita sa...

God morgon. Nu har vi kommit hem från bloggträffen. Kommer ett inlägg om det vad det lider. Haft jättetrevligt i dagarna tre. Kram

Nett sa...

Härligt att ni har fått hem han igen till låns :) Hoppas att du får en fin Måndag. Kram

ansepanse sa...

härliga Baloo :) vad roligt han måtte haft med vovvekompisar :) och nu lär han bli ännu gladare när matte hans kommer hem igen och hämtar honom.
dagens citat är bara SÅ bra
kramar och en fin dag till dig

ansepanse sa...

Sv: jo, du skrev en kommentar förut men jag hade inte godkänt den ännu :) så det är på fredag ni åker, vad roligt och spännande
ha en fin dag vännen - kramar

Carina Sjölund sa...

Å gulltrollet :)
Puss på nosen till vackra Baloo :)
Kramen till dig♥

Mita sa...

Skönt att han är hemma igen fina vovven. Matlusten tillbaks också,ja det lär väl gå upp och ner vartefter det finns löptikar i närheten,hehe..
En del hanhundar blir inte så berörda men dom flesta påverkas och blir väldigt hormonstinna.
Nog blir han väl superglad när matte kommer hem, finns det något underbarare än att känna sig så efterlängtad och älskad..
Kramen♥

ansepanse sa...

Sv: stackars Baloo, men matte kommer ju snart, hoppas nu att mitt körsbärsträd tar sig bra och växer och blir frodigt
kramar

Sand mellan tårna sa...

Sv: Jo då, dom flaggar här på stränderna. Igår var det röd flagg.

Veiken sa...

Klart han blir skogstokig. Det spelar nog ingen roll var matte har varit!
Svar: Vet du - vi är inte bara på bloggträff när vi åker sådär. Vi passar på att se oss omkring också. Den här gången blev det Kivik som fick ett besök av oss. Det blir liksom två flugor i en smäll på det viset. Kram

ansepanse sa...

Sv: vi hade 27 grader som mest men det var bara en stund på eftermiddagen, nu är det runt 25 och riktigt behagligt att sitta på altanen där vi har tak över
kramar

ansepanse sa...

Sv: då var väl Baloo överlycklig när matte kom och hämtade honom :) vad skönt att ni kan sitta på balkongen igen :) här mullrar åskan på avstånd men det regnar inte, i allafall inte än
kramar