tisdag 24 september 2013

Nu är det nåt som står på spel

Jag har blivit ombedd att skriva om mitt förhållande till Stryktipset. Det var faktiskt rätt länge sen jag spelade på Stryktipset. Men förr hade jag en stående rad. Det blev dock aldrig några vinster. Jag har fortfarande en ifylld spelkupong. Så jag har faktiskt funderat på att skriva en ny att spela med. Jag skulle inte förvåna mig, om inte mina rader har slagit in under årens lopp.

Varför skulle jag inte göra det? Kanske just den här veckan. Tänk om jag finge en vinst. En stor en förstås. Det skulle sitta fint. Jag har ju inte en aning om vad raderna kostar numera, så längesen är det jag provade sist. 

Det är ju sällan man hör talas om riktigt höga vinster. Jo, jag såg just på Svenska Spels hemsida att det var en ensam vinnare med 13 rätt, som vann 10 miljoner till Göteborg. 

Jag läste också att Mellanvinsten höjdes till 20 000 kronor. Det vill säga att Spelombudet ska kunna betala ut summan på en gång om han har den tillgången. Om det blir en högvinst över 20 000 kronor, så låses terminalen och öppnas inte förrän man har fått kontakt med kunden/vinnaren.
Det finns ju också ett Spelkort, som man bör visa, när man lämnar in raden/raderna, så Svenska Spel vet vem det är som har vunnit.

Du kan ju läsa om stryktipsen.se. Då kan du lära dig mer.

Håll nu tummarna för mig! ♥♥♥


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Aurora sa...

Min mamma vann 68000:- 1967. Då räckte pengarna till en ny Volvo och en husvagn. Sen var ändå hälften kvar. Det var tider det;) Kram

JaanaM. sa...

Håller tummarna för dig!

Freja sa...

Jag håller tummarna!

Fenixmonas sa...

Klart jag håller timmarna för dig! Själv spelar jag mycket sällan! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Min moster vann pengar på den tiden det bara fanns 12 rätt, det fick hon. Inga stora pengar men det räckte till cyklar till alla 5 barnen. Idag har jag kallt här -1.5 grader. Kram

ansepanse sa...

jag håller tummarna
kramar

ansepanse sa...

Sv: vilken färg blir det på gardinkappan då? roligt att ni blev nöjda med det "nya" köket och dubellroligt att ni får ha Baloo alldeles för er själva igen :)
ha en fortsatt fin dag
kramar

ansepanse sa...

Sv: det kommer säkert att bli jättefint med vit, virkad gardinkappa, vi får väl se den på bild sedan?
då har du/ni saknat Baloo förstås och jag förstår att det blir roligt att få rå om honom nu
kramar