lördag 28 september 2013

PÅ BÄTTRINGSVÄGEN.

Som sagt, jag känner mej på bättringsvägen nu. Snuvan är borta, men jag hostade ordentligt i natt och kunde inte sova. Så här dags hostar jag inte mycket längre, bara när Sibbe satt på balkongen och inte hade stängt dörren riktigt. För jag fick hostan igen, när han rökte på sin cigarr. Röken har försvunnit nu och jag känner det lätt och friskt i bröstet.
 Jag kunde inte motstå att fota Baloo, när han låg utsträckt på golvet i eftermiddags. Han såg så go ut där han låg.
Den här bilden tog jag rakt uppifrån, så det syns hur han låg. Så här dags hade jag inte stuckit näsan utanför dörrarna. Promenaderna med Baloo hade Sibbe tagit hand om. 

Men vid ½7 tiden gick jag ut med honom och gick en runda kring ett par kvarter. Då var det fortfarande ljust och fint ute. Solen har ju skinit hela dan idag.  Det var den första rundan jag tog idag. 

Nyss kom vi två in igen efter sista passet. Nu står Baloo vid ytterdörren och väntar på Matte. Han har ju inte fattat att han ska bli hos oss resten av veckan också. Så jag har gjort i ordning i soffan med en pläd, så han kan sova där i natt om han får det för sej igen. Vi hittade honom där i morse.

Nu är det dags att nanna kudden, så nu blir det inte nåt mer för idag.

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

TantGlad sa...

Baloo ligger då ocj myser fint. Skönt du är bättre. Ha nu en fin söndag på dig!
Kramen

Fenixmonas sa...

Gott att höra att du är på bättringsvägen! Han är så himla fin lille Baloo! Ett trevligt sällskap för er. Kramiz

Aurora sa...

Gott att du är bättre. Stackars vovve som längtar vid dörren. Kram

Nett sa...

Skönt att du är på bättringsvägen, här känns det som att jag är på väg att bli förkyld, jag hoppas bara att det blir lindrigt.

Kul med virkningen, hoppas att du visar upp sedan vad du har gjort.

Kram

Veiken sa...

Skönt att du är bättre. Hosta kan ju sitta i hur länge som helst. Jag förstår mycket väl att du fick en attack när du fick cigarrök i dig! Surströmming, cigarrök och bensin är de värsta lukterna jag vet!
Så fint han ligger utsträckt den goe Baloo! Kramar

ansepanse sa...

vad skönt att åtminstone snuvan är borta nu, men det är inte roligt att hosta så där och inte kunna sova, du får banna Sibbe lite, han får inte lämna balkongdörren på glänt när han går ut för att röka
vilka härliga bilder på Baloo :) där han ligger utsträckt på golvet, stackar´n förstår ju inte att matte dröjer lite extra den här gången
kramar

ansepanse sa...

Sv: vad härligt att du är ännu bättre idag, mm :) karlar och förkylningar, J är också förkyld och snörvlar och hostar och tar tempen stup i kvarten :) kanske för att jag ska tycka synd om honom :)
du ska vara mallig över dina fina bilder på Baloo :)
kramar

Ama de casa sa...

Han har en cool stil, Baloo :-)

ansepanse sa...

Sv: :) jaså, det är svårt att få Baloo att vara stilla så att du kan ta en bra bild på honom :) det är lite olika med Nemo och Sluggo, ibland är det helt omöjligt men ibland sitter, eller ligger, eller står de kvar hur snällt som helst
jo, karlar är det SÅ synd om när de är förkylda
kramar