söndag 6 oktober 2013

BRIST PÅ FANTASI IDAG.


 Jag tänker fortfarande på vår resa till Kos i början av september. Det ingick frukost i priset på resan. Det fanns en frukostmatsal, som var stor. Där serverades maten som buffé. Det fanns mängder av saker, så man behövde inte gå hungrig från bordet. Sibbe hade ju lite jobbigt att härbärgera sin krycka samtidigt som brickan och dessutom plocka till sej maten.
Då kom de här härliga tjejerna och hjälpte honom med brickan och plockade upp mat till honom, precis vad han ville ha. Den i översta bilden brukade göra en stilig honnör till honom när hon kom. Det var inte tal om annat än god service. Mycket rara tjejer. 
Här syns det ett av trafikljusen nere i hamnen. Det är vid en trevägskorsning och det är jättebra, att ljusen finns.
Det gör alltid att jag påminns om när vi var där 1993. Då var man igång med att måla upp ett övergångsställe på samma plats. Tänk en sån utveckling sen dess!

Angående utveckling, så kom jag att tänka på en annan sak också. Förr om åren har vi bott på ett annat hotell, som heter Astron. Där finns det ett fint poolområde med en kiosk, där man kan handla mat och dricka. Hon som sköter den heter Katerina. 

Döm om min förvåning, när jag fick en vänförfrågning på Facebook av henne häromdan. Vi var visserligen hos henne flera gånger nu också och hälsade på hos henne. Jag blev i alla fall jätteglad.
♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Roligt när dom vill bli vänner långväga ifrån. Tittade på Spårlöst igår kväll det var från Grekland, kul. Kram

Fenixmonas sa...

Vilken fin service! Verkar vara goa frukostvärdinnor! Trevlig med nya FB vänner men jag hinner inte riktigt med både blogg o FB. Kramiz

fia sa...

Å vad glad jag blir att du hittade till mig . Hm har haft funderingar på att låta bli att måla den .. Men jag vet inte jag är en riktig velfia.
Önskar dig en toppen dag .
kram.

ansepanse sa...

vad roligt att du fick en vänförfrågan från henne
vänliga och hjälpsamma tjejer, de ser så glada ut båda två
Sv: tack för länken, nu har jag varit inne och kollat där :)
kramar

fia sa...

Tack snälla du att du lär mig om sådant jag inte begriper mig på. Inte tänkte jag att den skulle kunna vara värd någe hm... nä den får nog varsamt bara putsas av från smuts.
tack än en gång.
kram.

Ama de casa sa...

Härligt när det är sån bra service - man blir så glad :-)