tisdag 8 oktober 2013

NU HAR HÖSTTRÖTTHETEN SLAGIT IN.


Jag brukar ju säga att hösten är min sämsta tid och våren den bästa. Man får kanske trösta sej med att tiden går framåt och våren kommer så småningom. Men den här hösten har nog varit den sämsta för min del. Det kan ju bero på åldern, att man inte är lika skärpt och inte orkar med så mycket.

Sista dagen på Kos, hyrde vi ett nytt rum på hotellet, för att vi skulle resa hem sent. Tro inte utan jag hade oturen att slå i mitt ena ben i en säng i det nya rummet, så det gick hål och blödde som bara den. Det är för övrigt inte läkt än. Det var två rum, där vi hyrde, så den första bilden är  från ett annat. Men i övrigt var de lika.
Så här såg det ut i det ena ersättningsrummet. 
Från det andra ser vi sängarna nu.
Det var ett metallunderrede på sängarna, vasst som katten och så här ser en hörna ut i närbild. Jag har extra lätt för att få blåmärken överallt, men nu gick det ju hål också. Jag fick hjälp i receptionen med plåster och desinfektionsmedel.

Så hade jag ju oturen, att bli jätteförkyld när vi hade kommit hem från Kos. Det hjälper inte upp humöret precis. Det började med ont i halsen och fortsatte som en ordentlig förkylning med snuva och hosta. Sibbe blev också förkyld.

När vi hade varit hemma en vecka, började vi passa vår älskade Baloo igen, för Matte skulle på semester en vecka. Jag har ju berättat om, att jag bröt mitt högra ringfinger, när han ville hälsa på en liten tik, som han kände. Det måste jag fortfarande ha tejpat ihop med långfingret, så det kan läka ihop rätt.
Så fick jag blåskatarr ovanpå allt. Mitt immunförsvar hade nog försvunnit helt. Och nu är jag trött, trött, trött.  Men nästa vecka ska jag åka upp till Stockholm för ytterligare ett dop av ett av mina fem Barnbarns barn. Kommer inte det att pigga upp mej, så vet jag ingen råd.

I går bokade jag flygresan upp till Bromma till på torsdag i nästa vecka och hemresan går på måndagen sen. I dag köpte jag mej en klänning att ha på mej på dopet. Det gjorde att jag blev lite gladare och piggare.

NEJ, NU FÅR DET VARA SLUT PÅ GNÄLLET FÖR IDAG!

Dagens citat kommer från Facebook: 

♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Nej, nu har du haft elände så det räcker o blir över! Dopet kommer säkert att bli bra ska du se! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Då får vi hoppas att resan gör dej piggare. sv. Jag kan inte fråga henne om vad hon vet. Har ju bara ett förnamn på henne o vet ej var hon bor nu. Kram

Ama de casa sa...

Men vilken otur att slå i benet sådär. Och allt annat ovanpå det...

Hoppas du är helt återställd snart!

Frufilosofi sa...

Hej hej va ett tag sedan, men som jag är då kan aldrig bestämma mig vart jag ska vara någonstans i blogg världen… men men hittat rätt kanske i alla fall lite nu.

Härligt med semester =) Hoppas ni har en bra dag. =)

Frufilosofi sa...

Hej hej =) fin blogg. Ha en bra dag. kram

ansepanse sa...

usch vad mycket elände som kommit över dig, usch då, vi får verkligen hoppas att resan till Stockholm, med allt vad det innebär, ska pigga upp dig <3
Sv: tack vännen, nu ska jag ta och försöka få tag i den boken, Sollerman har ju skrivit rätt många böcker, om jag nu får tag i den här boken och tycker om den, ska jag läsa fler av hans böcker
tack än en gång
kramar <3

Anonym sa...

Hej,Hoppas du blir lite Piggelin på doptrippen..
Ja jag känner ett par både Inger och Ingrid,,en Inger träffar jag i dag på Em..Haé Kram.

Anonym sa...

Okidoki,,Hoppas du får lite bättre känslan,att växa till riktigt bra..Haé Kram.

ansepanse sa...

Sv: mm, den finns kanske på biblioteket, men jag köper den helst, skulle ju vara roligt att ha den eftersom jag ju är släkt :)
kramar

ansepanse sa...

Sv: jag hittade boken på Bokbörsen :) den kostar 181 kr och till det blir det frakt, den är begagnad men i fint skick, det blir spännande att få den
tack för att du berättade både om Sollerman och om Puktörnet
kramar

Veiken sa...

Vilken otur du har! Nu får det vara slut på eländet och bara roligheter nu! Kramar

Ma sa...

Fy vilken otur Du har haft. Nu får vi hoppas att Du piggnar till snabbt och fort samt att Ditt finger läker ihop fint. Krya på Dig...

Fenixmonas sa...

God morgon Gilla! Hoppas du inte blivit sämre...det är ovanligt att inte mötas av något nytt inlägg. Kramar!!!