tisdag 21 oktober 2014

BANKER.

Då blev det repris på gårdagens besök hos banken i dag. Sibbe och jag begav oss ner till stan med bussen och första besöket blev hos SE-banken, där jag var i går. Det var inte mycket folk i lokalen, men alla skulle ta en nummerlapp. De hade bara en tjej i kassorna. (Det finns två), så när jag kom med mitt ärende tog det lång tid. 
                   
Det var en annan tjej i kassan idag. Hon fattade med en gång, hur det skulle gå till. Visst hade ordföranden lämnat in alla dokument som behövdes, så egentligen skulle jag inte ha behövt gå utan hjälp i går. 

För hjälp fick jag idag i alla fall. Jag fick helt enkelt undervisning i hur jag skulle gå in på kontot och kolla hur det står till där. Men det tog sin lilla tid, för hon var inte helt säker ändå. Sibbe satt ju och väntade, så han sa, när jag var klar, att det var några som hade gått sin väg.

Sen tog vi vägen om vår egen bank, som ligger alldeles intill. Sibbe skulle ha lite reda på om vi hade valt rätt sparform. Jovisst hade vi det. Där var det fullt av folk, som väntade på hjälp där, men det var många kassor öppna, så det blev inte så värst lång väntan.

Så gick vi för att ta varsin korv med bröd på ett ställe, men de hade stängt för ombyggnad. Då tog vi första bästa buss hem igen.        
                
Bilden på Petters gatukök har jag lånat på nätet. Klicka på bilden får du se vem som tagit den.

Jag skrev ju att jag hade ont i ryggen i går. Det hade ju gått över, men när vi kom hem gjorde det ont i korsryggen igen. Jag hade nog gått för långt igen och stått och väntat för länge.

Så var jag trött igen när vi kom hem och somnade i soffan en stund och sen blev det kaffe med en liten kaka. 
                

I morgon kommer jag att se ut så här!
(Psst! Jag bara skojar, men tvättstugan väntar, så det blir inget besök hos nån bank i morgon.)


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

15 kommentarer:

siitawelamsson sa...

God morron Dessa banker o väntan, nu säger dom att banker ska sluta med kontanter åxå. Hur ska det gå. Kram

Anonym sa...

Hej du "Pärlan" då har du namnsdag den 20 Juli...
Banken i dag är inte vad den var förr i tiden,,min bank hanterar inga kontanter,vill man sätta in eller ta ut pengar så kostar det,,fattar inte vad dom håller på med.Haé Kram.

Anonym sa...

Hej du..Ja det var riktigt gott,tog lite tid att laga till,men vad gör det när det blir så förbaskat bra..Så hoppas Sibbe kommer närmare plattorna snart..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Jag fick också korv idag - fast med mos. Min favorit :-)

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Hoppas du fick all den hjälpen du behövde nu på banken. Det kan vara krångligt sådant där.

Nej men, fick ni ingen korv nu när det var stängt. Antar att ni fick i er något annat gott att äta:)

kram

yvonne sa...

Att ha bankärende kan ta tid. Hoppas att din rygg blir bättre! Kram!

Anonym sa...

Kväller,,När det blir så gott,då får det gärna ta den tid som krävs..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Dåligt när det är dålig bemanning i bankerna, fast å andra sidan så har de ändå inga pengar i bankerna längre så det blir ju färre ärenden. Kramiz

Anonym sa...

Mors..Håller med dig,,har man bråttom med maten,då får man beställa pizza eller gå till McDonalds..Haé Kram.

Anonym sa...

Så sant,jag går int till McDonald heller..Pizza kanske jag köper någon ibland,men rätt sällan,,det brukar ta 15-20 min,,men man kan ju göra något kul under tiden..Men nog lägger jag hellre tid vid spisen,då vet jag vad jag stoppar i mig..Haé Kram.
Har du råkat ut för spam,eftersom man nu ska slå en kod??? Haé Kram.

Anonym sa...

Hej ..Det är inte bara du som fått rutan där man ska slå en kod..
Texten är,,Bevisa att du inte är en robot,som sedan följs av en sifferkod som man ska slå..Därefter kan man sända kommentaren..Haé Kram.

Anonym sa...

Det är i alla fall bättre än förr nār man stod i kö och alla alltid valde fel kö. Hur gick den matematiken ihop egentligen?

Anonym sa...

Kväller,Det är kanske så att Bloggspot har lagt till detta med kod,,jag kommer inte ihåg nu på rak arm,vilka mer som det är lika hos..Jag ska kolla sen..Haé Kram.

Anonym sa...

Hej igen..Nu har jag kollat,det verkar som att de bloggare som har Google som bloggportal och som har en adress som slutar med .com har denna kodruta..De som har samma leverantör med en adress som slutar med .se har inte denna ruta.Gilla,,Mita,Aurora och fenixmona har kod.Er slutar med .com
Sen Syren,Märtha,Gunnel och Hjo-Hjo har den inte deras slutar med .se
Haé Kram

Anonym sa...

Kväller,,I din kommentar till mig så står det http://trebgilla.blogspot.se/
Men när jag ska kommentera ditt inlägg då står det https://www.blogger.com

Mysko Haé Kram.