måndag 20 oktober 2014

ONT I RYGGEN.

Jag fick lite att göra idag. Var tvungen att gå till banken, för att reda ut lite om Passionärerna. Men det gick inte alls, för jag skulle ha med mej papper om när vi startade klubben och annat. Men jag hade ju fått ett privat konto på banken, som jag inte skulle ha. Det skippade vi, för det var ett missförstånd från bankens sida.

Ordföranden ringde mej på eftermiddagen, för jag undrade så om vad det var för siffror jag hade fått, som jag trodde var ett bankgironummer. Det ordnade sej, för siffrorna gällde inte bankgirot, utan var själva bankkontot. Hon hade dessutom lämnat de behövliga papperen tidigare hos dem.

Så var jag hos Siv och fotade lite. 
Den här pälsbrämade capen ser ju alldeles bedårande ut. Så den gillas av Gilla. Det tog rätt lång tid hos henne, avbrutet med en kopp kaffe och en jättegod kaka till.

Så skulle jag köpa te, för det var nästan slut hemma. Vi köper ju alltid en sort som heter Fortuna. Det smakar så gott och läskande.
Det är en verkligt inspirerande butik med massor av tesorter och annat. Detta är ju vackra tetillbehör. 
Att det är en tebutik, kan man ju se på de här hyllorna, som har färdigblandade sorter. Men det räcker inte med den här hyllan, för det finns minst en till lika stor.
 Här finns det tillbehör av alla sorter också.
 Och ännu mer.
I sann engelsk anda finns det också mängder av syltsorter, som man kanske kan använda till scones till exempel. Five o´clock tehandel heter butiken. www.fiveoclock.se

När jag kom hem så hade jag ont i ryggen och fick lägga mej på soffan. Där somnade jag så gott och sov säkert i en halv timma. Då vaknade jag till av att maten var färdig. 

Sen har jag suttit vid datorn och skrivit en hel del och laddat upp bilder. När det var klart blev det förstås Dumburken och Dumvirkningen.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Förstår att du har mycket att ståi! Många fina kort fick du knäppt i alla fall.
Bokhyllan på bilden hos mig är pappas, det är en Carpati. Vi har en liknande men i ek, mycket äldre. kramiz

Anonym sa...

Mors..Du hade en fullspikad dag i går ser jag,med dina fixerier..
Ja det smakade alldeles utmärkt med den baconlindade falukorven,tror att dom soltorkade tomaterna gjorde susen..Haé Kram.

siitawelamsson sa...

Go´middag Gilla. Du hade ett späckat program igår. Hoppas ryggvärken har släppt. Ha en trevlig tisdag. Kram

Anonym sa...

Hejsan..Ja falukorven är bra,om den är riktig,finns många olika typer med lite köttinnehåll,många är ju bara skräp,kniven blir alldeles vit när man skär i en del,,jag satsar hellre några kronor på riktig falukorv..Haé Kram.

Bara brittiskt sa...

Åh, den tebutiken måste jag testa. Är du i Malmö någon gång så testa Pappa & Ehsan.

Ama de casa sa...

Vad skönt att det ordnade sig hos banken!

Jag är så tråkig, så jag vill ha Earl Grey varje morgon. Fast jag älskar när andra bjuder på mer läskande teer :-)

Veiken sa...

Du milde så många sorters te. Det måste vara svårt att välja! Tänk att det finns en så stor marknad i Sverige för te! Kramar

Ma sa...

Finfina bilder. hoppas ryggvärken har släppt..