torsdag 9 oktober 2014

MISS I PLANERINGEN

Jag vet inte riktigt varför jag valde den här bilden. Men om du klickar på den får du bakgrunden till varför jag var hos Akademibokhandeln på Väla idag. Jag hade ju lovat att försöka få min före detta kollega (chefen där) att sponsra oss till vår Passionärskalender. Tyvärr har man inte avsatta pengar i varje butik till lokala initiativ. Det är ju så många butiker i den kedjan nu, att det skulle kosta en massa pengar om var butik skulle ge ut pengar till att sponsra eller annonsera. Så allt skötes centralt.
Egentligen började vårt besök på Väla hos Schillers konditori som vanligt. Det blev varsin underbart god laxmacka. Den var mycket mättande och fin. Så den fick bli vår lunch idag.

Men för att vara lite kulturell, apropå Akademibokhandeln, så fick man ju reda på vem som blev Nobelpristagare i litteratur idag. Det blev fransmannen Patrick Modiano. Klicka HÄR så kan du läsa vad man skrev i HD om honom. Jag har aldrig hört talas om honom, än mindre läst något av honom. Men jag läser massor av böcker så mycket jag bara kan. Men jag är väl inte tillräckligt kulturell på alla områden.

Men pysslig är jag i alla fall. I kväll så stickade jag färdigt min vita Pyttipannasjal. Garnet räckte inte till från början, utan jag fick handla mer garn på Väla också. Jag ska visa den, sen den har blivit blockad. Dvs. slät och fin.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

laxmackan såg ju bra ut. SSå det undandrar väl planeringsfelet med bilden som ju ser bra ut.

Anonym sa...

Mors,,Ja usch o fy,inte får vintern komma än..Hoppas det löser sig med kalenderfinansieringen..
Ja du har alldeles rätt det är en ticka som satt på en gammal björk..Haé Kram.

Anonym sa...

Det är trist att det blivit så Monopolaktigt i vårt land. Jag saknar fristående bokhandlare som får bestämma saker själv.
Jag minns när jag jobbade som bibliotekarie och vi fick jaga runt efter böcker från någon okänd person som vunnit det "lilla" priset. Nästa dag brukade det alltid dyka upp nyfikna personer som ville läsa böcker av pristagaren. Helgkram Bosse

siitawelamsson sa...

Go´morron Gilla. Mackan ser god ut. Här blev det att jag o gubben delade på en kebabrulle igår. Kram

Ama de casa sa...

Jag tycker det är en härligt glad bild på dig - jag förstår varför du valde den även om du inte gör det :-)

Anonym sa...

Jajamensan du var helt rätt ute med ditt svar,,ett slags svamp..Haé Kram.

Ama de casa sa...

sv: Jag tar alltid nya fredagsbilder - då jag är hemma, vill säga :-)