måndag 1 juli 2013

Besök i kolonin hos Sibbes dotter och Baloo.

Idag var det äntligen lite bättre väder, så vi bestämde oss för att köra upp till Sibbes dotters koloni. Vi ville nämligen träffa Baloo också, för det var längesen. Matte har mer eller mindre flyttat upp med honom till sin Mamma där, så vi har inte haft honom hemma hos oss på jättelänge. Man kan förstå att de gillar att bo där, för det känns ännu mer som sommar tror jag.

Så fort vi kom, for Baloo fram till grinden och var jätteglad. Det första han sen gjorde var att hämta sin repknut och visa den för MIG. Han vet så väl att jag brukar ha dragkamp med honom. Men annars är det ju kopplet som gäller, när han är hos oss och vi leker.


Så här är han varje gång vi ses i kolonin. Det är bara med mig han busar så och har sån dragkamp.


 Jag fortsätter med några stillbilder på honom, där han ligger i gräset.När vi skulle gå hem fotade jag lite från några trädgårdar, för nu är det ju så vackert ute nu. 
 Det här var den finaste bilden på den vackraste pionen.
 Så var det vackra röda rosor också i en annan koloni.
 Damen som hade den här kolonin berättade att det här är H55-rosen. Den uppkallades efter den stora utställningen i Helsingborg 1955. Utställningen hette just H55. Hon köpte den då.
Här var det flera pioner i en grupp. Jättevackra de med. Det är nästan så jag skulle vilja stoppa näsan mitt ibland dem och lukta på dem.
Så visar jag en bild, som min son tog, när han och hans fru var nere hos oss förra veckan. Bilden är tagen utanför Dunkers Kulturhus, när vi var där tillsammans. Jag har snott bilden från honom, när han la upp flera på en gång i Facebook. Den ser ju verkligen typisk ut att det blåser i stan. Mitt hår ligger absolut inte på plats, det kan jag lova. Men jag tyckte faktiskt att bilden såg kul ut.


Dagens Citat: 
Folk skulle ha mer fritid 
om det inte vore för alla fritidsaktiviteter 
som tar tid. 
Peg Bracken.

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 

♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Hihi...jag tyckte du var lika fin som blommorna Gilla! Vilken härlig bild på dig!
Även här brukar det vara mannen som sköter altanjobbet men han kan inte vara på två ställen, han håller ju på med finliret på Wictorias altan. kramiz

Siita sa...

God morgon. Jättefin bild på dej. Mina pioner har regnat bort. Den blåblomma som jag sökte namn på tidigare heter Hälleklocka men kallas för byskvaller. Omöjlig att utrota. Kram

Jaana Ohranen sa...

Åh, så härligt med hundar!

Visst är trädgårdarna fina just nu!

ansepanse sa...

förstår att både ni och Baloo tyckte det var roligt att ses igen, härliga Baloo som gillar dragkamp med dig :) Sluggo tycker också om dragkamp men Nemo tillhör den försiktiga sorten
jättefina blommor, jag har en vit pion som har små stänk av rött ini och blommorna är verkligen superstora
jättehärlig bild på dig där i blåsten :)
Sv: du ska vara jättemallig över att du kom ihåg namnet Ärenpris :)
kramar

Veiken sa...

Bilden på dig är verkligen härligt! Det är verkligen energi i den. Du ser ju ut som en 40-åring! Hur gör du!?
Det är rätt, man måste passa på att njuta och fota alla vackra blommor nu.
Svar: Ja, det var verkligen en fantastisk upplevelse. Kram