fredag 12 juli 2013

Försenad rapport från gårdagen.

Igår torsdag skulle jag ner på stan. Jag hade läst om att man skulle pynta torget framför Dunkers Kulturhus med blommor och grönt. Torget har varit kalt och sterilt med nästan inga blomster alls. Men när jag klev av bussen, så möttes jag av denna grönska. snabbt upp med kameran förstås.
Sen på eftermiddagen, när vi just var på väg att träffa Sibbes familj för en runda minigolf, så ringde min äldste son och berättade att även han var i stan. Så han fick reda på vart vi skulle och kom även han dit med sitt nya kap, en verkligt vacker bil, en Jaguar.

Vi andra sju spelade och jag fick ett par ettor och en trea i de tre första hålen. Men sen blev det svårare och svårare banor, så jag fick väl några sjuor också. Jag är inte säker, men jag hamnade kanske på tredje plats.

När vi kom, så var Sibbes två döttrar där, den äldstas dotter och ett barnbarn och den yngstas yngste son. Och naturligtvis Baloo.  Han blev så himla glad, när han fick syn på mig att han rusade på mig och skulle "bita" över min arm. Han brukar göra det nätt och fint, bara för att visa sin tillgivenhet. Men han "lyckades" hacka till med en tand, så det gick hål på min arm och det blödde. Så de andra blev oroliga och undrade om jag inte skulle få en spruta mot stelkramp. Jag har aldrig fått en sådan förut, men hade inte en tanke på det nu heller. Såret känns i alla fall bra idag. Så jag tror inte att det är nån fara.

Efter matchen,  skulle man äta. Jag, Sibbe och min son gick på en pizzeria i Centrumet och de andra tog sig ner på stan och åt på en annan. De ville sitta i solen med Baloo. Han får ju inte följa med in på en krog.

Ja, då gick dagen åt och därför hann jag inte med att skriva här igår. Så glömde jag att fotografera till min stora förtrytelse idag.

Dagens Citat: 
Kärleken är stimulans för hjärtat 
under samtidig lokalbedövning av förståndet. 
Sacha Guitry.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥


6 kommentarer:

Siita sa...

Trevlig dag ni fick med barn o barnbarn med Baloo. Här kommer alla olyckor på en gång. Igår slutade mobilen ta laddning, fick köpa en ny. Kram

Jenfan75 sa...

Ja jag var på stan igår jag med fast i skellefteå och min kamera var inte med den heller..

wiper sa...

Så fint det har blivit, sånt uppskattas. Dom bilarna är verkligen vackra och lite stilrena. Nu blev jag sugen på att spela minigolf, det var så länge sen.

Vilken otur att du fick ett bett då var han verkligen på hugget. Hoppas det läker bra.

Du ser ut att ha haft det härligt och träffat mycket folk

Det var ett sant och roligt citat ;)

Ha en jätteskön dag i solen
kram

Nett sa...

Vilken mysig dag, och härligt underbart pyntande. Kram

Anonym sa...

Hej du,,Oj då fick ni en fin dag på stan,härligt.Även lite glädjeblod..
Jag känner en Joel,en hyvens kille..Haé Kram.

Anonym sa...

Tackar...Ja i glädjen så kan det bli tokigt ibland,,skönt för både dig och Baloo att det gick bra..Haé Kram.