torsdag 13 november 2014

ÅTERHÄMTNING.


Det betyder att vi har hämtat oss efter den spännande upplevelsen vi hade i går med brandlarm på Läkarvårdscentralen.

Jag fick en anonym kommentar i går, som lyder så här: 
AnonymAnonym sa: "Konstig läkare som skriver ut medicin utan ha odlat. Själv har jag kronisk UVI men får ändå lämna odlingsprov då det är som allra värst.
Om brandlarmet går är det väl lämpligt att lämna byggnaden. Någon måste väl ansvara för att så sker. Eller.... Hälsningar Agnes." 
Det är en människa jag absolut inte känner.

Jag tyckte faktiskt att jag inte behövde berätta att jag hade lämnat ett prov med en gång, när vi kom dit. Så jag blev faktiskt lite lessen, att nån kunde komma sej för att skriva anonymt och på det viset. Men nu har jag skrivit av mej och mår lite bättre, även när det gäller själva orsaken till att jag sökte läkare igår. 

Idag, så har vi haft städdag. Det blev en gemensam dag.
Sibbe tog hand om snabeldraken. 
                     
Jag var precis på väg att klaga om att det inte fanns något tecknat med en karl med dammsugare. Men det fanns en i alla fall.

Torsdagar brukar jag ge blommorna vatten, så även idag. Men  jag plockade in blomsterlådorna från balkongen och rensade lådorna från vissna blommor och blad. Sen åkte blomsterlådorna ner i trappuppgången, där vi har ett fönster med sol på dagarna. Det har gått bra förr, så att blommorna har hållit sej över vintern och satt igång att växa igen på våren. 

Sibbe bakade pannkakor till lunchen. De serverades med hallonsylt och glass.
Sen har det blivit soffhäng mest hela dagen framför TVn och med ett handarbete i händerna. Baloo kom på eftermiddagen. Han lägger sej nästan med en gång i sovrummet och sover i timmar, tills det blir dags för mat och sen en promenad med Sibbe. Jag har inte börjat gå ut med honom ensam, sen jag låg inlagd på lasarettet. 

Till middag blev det rester. Sibbe lagade en köttgryta för några dar sen. Den blev tinad idag och serverades med pasta till. Det smakade lika gott som tidigare.

Nu sover Sibbe och Matte har hämtat Baloo. Så det blev lite tid att skriva för mej.Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

18 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Den tecknade mannen är till o med lite lik Sibbe! Käckt! Riktigt anonym var hon ju inte skribenten, det var ju undertecknat. Alla har ju inte egen blogg och då skriver de ju så. kramiz

Anonym sa...

Hej du..Jag har kört hem från Uppsala i dag på morgonen,var lite stökigt i trafiken,många som skulle till sina jobb kan jag tro..
Skönt att medicinen redan verkar..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Inte illa att få glass som lunch :-) Jag tror det är vad jag vill ha idag också, finns många glassbarer här :-)

yvonne sa...

Glass till lunch Gottegris ;.)...........Så snäll du var mot pelargonerna! Kram!

Anonym sa...

Hej du..Det var samma för mig,min tanke gick direkt till Emil och Snickeboa..
Skönt att du blir bättre av kuren..Haé Kram.

yvonne sa...

Jag tar in mina växter i uterummet.. Sibbe är bra på att laga mat! Kram!

yvonne sa...

Jag tror absolut att er trappuppgång blir bra till blommorna! Nu ska jag tippa ner i bingen .. Nattikram!

Jenfan75 sa...

Om man inte vill berätta om man tagit ett prov så behöver man inte det.. Man behöver ju inte lämna en detaljerad beskrivning vad man gjort på HC.

Fenixmonas sa...

Godmorgon denna lördag! Idag åker vi till pappa redan på förmiddagen, han mår inte riktigt bra...kramiz

Anonym sa...

Hej du..Ja det stämmer det är ishockeylaget Brynäs IF:s färger..Ha en skön lördag.Kram.

yvonne sa...

Snällt av dej! Jag vet inte hur systemet fungerar . Men jag tror inte att de är tvingade att ge med sig! ......Men att starka karlar sitter och tigger istället för att vara hos sina barn påverkar mej! Såg du vad Siita skrev?? Hebbe har också sett det i tidningen. Att det var en tiggerska som hade 50000 i BHn. Kalla det utfyllnad eller BankoMat .Jag ger inga pengar.Men jag har gett dom en frukt. Det är inte så populärt.Jag tycker som så många andra att deras land ska ta hand om dom!.Kram!

Veiken sa...

Det var en späckad dag ni hade! Jag har fått flera kommentarer av det slaget. Undertecknar dom med namn, så är det ju inte anonymt! Den stackar'n har nog ingen sida att referera till! Här är det också en man som dammsuger! :) Kram

Anonym sa...

Okidoki,Sibbe vid spisen,fixar lax blir säkert jättegott..Haé Kram.

yvonne sa...

Natti på dej och sov så gott! Kram!

Anonym sa...

I Uppsala har jag testat 2 sushirestauranger,varav den ena var kanon,den andra bra men inte kanon..Min syster säger att det finns en i Gävle som ska vara jättebra,får prova där oxå..Haé Kram.

yvonne sa...

Det finns många kloka människor som har skrivet kloka ord! kram!

Veiken sa...

Här är svart som natten just nu och man vet inte vilken tid på dygnet det är. Är det den här helgen ni är på dop i Stockholm! Kramar

Anonym sa...

Kväller,Oj så roligt att få vara med på ett dop..
Hoppas du hinner med någon fin/bra Sushiservering,är ju så förbaskat gott..Haé Kram.